Habertürk Canlı Yayınında Duyulan Ses Gündem Oldu

Dün Habertürk ekranlarında yayınlanan programda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifası değerlendirildi. Yayına evden bağlanan konuklardan birinin yellenmesi ise gündeme oturdu.

13.04.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-14:27)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün aldığı karar doğrultusunda istifa etti bu kararı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurdu. Bu gelişmenin ardından ise Habertürk ekranlarında Veysi Ateş'in sunuculuğunu yaptığı programda konu ele alındı. 

Programın konukları Adil Gür, Gürkan Hacır, Mete Yarar ve Nedim Şener konuya dair değerlendirmelerde bulundu. Yorumcular coronavirüs tedbirleri kapsamında programa evlerinden bağlandı. Konunun tartışıldığı sırada gelen yellenme sesi ise Türkiye'nin gündemine oturdu.

"AKSIRAN, TIKSIRAN OLABİLİR"

Veysi Ateş konuşmayı kesmezken daha sonra açıklama yapma gereğinde bulundu. Ateş yaptığı açıklamada, "Evlerden yayın yapıyoruz. Aksıran olabilir tıksıran olabilir." diyerek konuya açıklık getirmek istedi.

Bu durum ise çok kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan olaylardan biri oldu. Paylaşılan video binlerce etkileşim aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal