Güzellik Yastığı Kullanmak Cildi Yeniliyor

Gece başımızı yastığa koyduğumuzda başımızın rahat etmesini ve huzurlu bir şekilde uyumayı isteriz. Ama kullandığımız yastığın türü oldukça önemlidir. Sabahları şiş bir yüz ile uyanmak istemiyorsanız güzellik yastığı kullanabilirsiniz. İşte cildinize yararlı güzellik yastığının faydaları...

26.06.2020-14:27 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-13:35) Güzellik Yastığı Kullanmak Cildi Yeniliyor

Herkes sabah uyandığında cildinde ne yastık izi ne de bir gerilme olsun isteriz. Ama sıradan yastıklar cilde zarar verir ve kırışıklık oluşumuna neden olur.

GÜZELLİK YASTIĞININ FAYDALARI

Güzellik yastığı bildiğiniz sıradan yastıklardan değildir. Güzellik yastığının tasarımı yüz şeklinize uygun olarak tasarlanmıştır. Ciltteki bükülmeleri ve katlanmaları en aza indirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Normal yastık kullanımında başımız ortalama olarak 5 kg baskı uygular. Bu baskı da cildin kırışmasına neden olur.

Yastıkta bulunan destekler sayesinde yükseklik farkı sabah yüzünüzde şişlik oluşmasını önlemeye yardımcı olur. Eğer ipek kirpik kullanıyorsanız güzellik yastıkları ipek kirpiklerinize zarar vermez. Çünkü yükseklik farkı vardır. Bu da ipek kirpiklerinizin yastıkla temasını azaltır. Gece boyunca cildinizin sağlığına destek olan cilt problemlerinin azalmasına da yardımcı olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal