Günün En Sıcak Karesi! İdlib'te Üşüdüğü Sırada Çekilen Fotoğrafı Paylaşılan Çocuğa Diyanet Vakfı Ulaştı

Diyanet Vakfı, Suriye'nin İdlib kırsalındaki çadır kentte terlikle üşüdüğü sırada çekilen fotoğrafı paylaşılan çocuğa ulaştı.

24.01.2022-14:34 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-15:32)

Suriye’nin İdlib kırsalında çadır içinde yaşayan Mustafa’nın çadır önünde üşürken çekilmiş fotoğrafı, Türkiye’nin yüreğini sızlatmıştı. Diyanet Vakfı, o bölgeye giderek ulaşarak giyecek yardımı yaptı.

 

TÜRKİYE’NİN İÇİNİ SIZLATTI

Alınan bilgilere göre, İdlib kırsalındaki çadırlarda ısınma malzemesi olmadığından çocukların gece soğuktan donmaması için geceleri kaldırıp yürütülüyor. Annesinin gece soğuktan donmaması için çadırın önüne çıkarılan ve o sırada fotoğrafı çekilen Mustafa, tüm ülkenin içini sızlattı. Türkiye, o fotoğraf için birçok yardım kampanyaları başlattı.


BÖLGEYE YARDIM ULAŞTIRILDI

Diyanet Vakfı, sosyal medyada paylaşılan fotoğraf sonrasında bölgeye yardım ulaştırdı. Mustafa ve çadırda bulunan diğer çocuklara mont yardımında bulunan Diyanet Vakfı, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı da (AFAD), çadır kentte terlikle üşüdüğü sırada çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşılan çocuğa ayakkabı hediye etti. Minik Mustafa’nın aldığı hediyeler karşısında mutluluğu gözlerinden okundu. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal