Güneş Yanığına İyi Gelecek Güneş Kremleri

Yüzünüz için bir güneş koruyucu kullanmak cildinizi genç ve sağlıklı tutmanın en önemli adımlarından biri. Güneşe çıkmadan önce kullanacağınız etkili ve güzellik rutininize uygun bir koruyucu bulmak ise zor ama imkânsız değil. Peki güneş kremi tercihimiz nasıl olmalı?

26.04.2021-15:08 - (Son Güncelleme: 26.04.2021-15:56) Güneş Yanığına İyi Gelecek Güneş Kremleri

Güneşin cildimizde oluşturabileceği yanmalara ve lekelenmelere karşı güneş kremi kullanmaya özen göstermeliyiz. Güneş kremi sadece yaz aylarında tercih edilen bir ürün olsa da kışında kullanmamız gerekir. Cildimizde oluşabilecek izler ve lekelerin önlenebilmesi için güneş kremini yılın her günü kullanmak şart. 

Güneş kremi kullanırken dikkat edilmesi gereken şey güneş kreminin faktörü ve kalitesidir. Yüksek faktörlü güneş kremleri ve cilt tipine uygun seçilen kremler güneşin zararlı etkilerine karşı maksimum koruma sağlayacaktır. Güneş yanığı kremleri ve dermatolojik etkiyle fark yaratan ürünler ciltte oluşan problemlerle baş etmenize faydalı olacaktır. Önleyici ve azaltıcı çözümler için yaygın bilinen birçok dermatolojik markayı kullanabilirsiniz.

Teninizde kalın bir tabaka varmış hissiyatı veren yapışkan ve yağlı formülleri unutun. Yokmuş hissiyatı veren hafif formüllerden, makyajsız gezmek istediğiniz günlerde cildinizin rengini dengeleyecek ürünlere yüzünüz için en iyi krem seçimi için en iyi kremleri bir araya getirdik. 

GÜNEŞ YANIĞI KARŞITI GÜNEŞ KREMİ 50 FAKTÖR

Güneş yanığı karşıtı 50 faktör özellikli kremleri seçerken cilt yapısı açısından değerlendirme yaparak hareket etmelisiniz. Yanıklar neden oluşuyor diyorsanız dermatolojik açıdan uzun süre güneşte beklemek, nemlendirici ve koruyucu güneş kremi kullanmamak şeklinde yanıt verilebilir. 50 faktör koruyucu etkisi çoğaltılmış bir ürün olması nedeniyle tercih edilebilir.

HANGİ KRİTERLERE BAKMAK GEREKİYOR? 

Güneş yanığına iyi gelen krem seçerken cilt yapınız haricinde ne tür sorunlarla karşılaştığınız noktasında bir işlem yapabilirsiniz. Kremin kullanım amacı derin yaralar değildir. Dermokozmetik ürünlerde tıbbi tedavi amacı değil destekleme söz konusudur. Dolayısıyla yanıklarda ileri derecede bir deri problemi olduğunda bir doktora başvuru yapmalısınız. Bunun haricinde özellikle bir marka araştırması yaparak odaklandığınız ürünün faydalarına göre seçim olabilir.

Doktorların önerdiği en iyi güneş kremi araştırmasında öne çıkan kremler özellikle eczane kozmetiği olacaktır. Ek özellik isteyerek çözme ulaşılabilir.

GÜNEŞ KREMİ NE İŞE YARAR? 

Kullanmakta olduğunuz güneş kremi, temelde yanıkların oluşmasını belirli bir süre boyunca engellemektir. Filtre sistemi sayesinde deride oluşan yapay tabaka UVA-UVB ışınlarını engeller. Bir nedenle kızaran ve tahriş olan cilt yapısı için de yatıştırıcı, lekeleri azaltan, direnci geliştiren etki olabilir.

GÜNEŞ KREMİ YÜZ İÇİN ÖZEL SEÇİM Mİ ARIYORSUNUZ?

Yüz bölgenizde dengesiz bir kızarıklık kararma varsa bronzlaştırıcı güneş kremleri kullanılabilir.   Lekeli ve akneli ciltlerde bu soruna odaklanan onlarca seçenek vardır. Kutu yapıdaki yüzlerde termal su içerikli olan güneş kremleri etkili olabilir.  Bir yandan cildinizin hücresel açıdan yenilenmesine katkı sağlamak için üzüm etkileri olan Caudalie kullanabilirsiniz.

Solante Güneş Kremi Kullananlar Ne Diyor?

Popüler bir güneş kremimarkası olması nedeniyle Solante ismini sıkça duyuyor olabilirsiniz. Kullanıcı deneyimleri bireysel olduğu için kalıcı ve sabit bir yorumdan bahsetmek mümkün görünmüyor. Ürün incelemelerine bakıldığında etkileyici bir seçenek olduğu aşikardır.

Solante Pigmenta Tinted Lekeli ciltler için Renkli Güneş Koruyucu Spf 50 

UVA/UVB ışınlarına karşı koruyucu etkisi yanında krem, güneş yanıklarının oluşturduğu izleri azaltıcı bir etki yapıyor. Lekeli yüzeyde aşamalı şekilde hasarın engellenmesi sayesinde daha pürüzsüz bir görüntü oluşturabiliyorsunuz. Pigmentasyon oluşumunu engelleyen ürünü;

- Non-komedojenik

- Paraben içermeyen

- Hipoalerjik

- Suya dayanıklı

- Stabil filtreler

- Yağsız özellikler taşıyor.

Solante ile güneş koruyucu filtrelerin hasarlarını engellemeniz yanında yeni oluşacak olanların da azalmasına katkı sağlarsınız. İleri düzeyde cildi nemlendirir, yatıştırır ve besler. Güneşten dolayı hasar görmüş olanların cilt yapısının iyileşmesine çeşitli derecelerde katkı sağlar.

Solante Acnes Tinted Akneli Ciltler İçin Renkli Güneş Kremi Spf 50

Akneli cilt yapılarında güneş yanıklarının etkisi daha da fazla olabilir. Bu nedenle müdahale yapılırken akne olan kısmın hasarları daha ayrıntılı incelenmelidir. Kurutulan akne bölümü nemlendirilerek direnci gelişecek şekilde bir kızarıklık giderme süreci vardır. Modern ve stabil filtreleri olan bu ürünü güneş öncesi ve sonrasında her daim kullanabilirsiniz. Solante Pregna Spf 50 Hamilelere Özel Güneş Koruyucu seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Güneşe bağlı lekelenmeler ve yanıklar daha kolay şekilde atlatılabilir.

La Roche-Posay Anthelios AC Anti-Shine Matte Fluid

Akneli, yağlı bir cilde sahipseniz veya parlamadan şikayetçiyseniz La Roche-Posay’in Non-Comedogenic ve matlaştırıcı özellikli bu hafif formülü tam size göre.

Shiseido Urban Environment Tinted UV Protector

Shiseido’nun bu ürünü cildinizi güneş ışınlarına karşı korurken makyaj yapmak istemediğiniz günlerde hafif kapatıcı özelliğiyle yardımınıza koşuyor, üstelik 3 farklı rengi mevcut!

Murad City Skin Age Defense

Tamamen mineral yapıda olan Murad City Skin Age Defense , transparan dokusu ve hafif yapısıyla hassas ve reaksiyon göstermeye meyilli ciltler için vazgeçilmezlerden.

Chanel's Sublimage La Protection UV

Cildinizi hem güneşin zararlı ışınlarına hem de çevresel etkenlere karşı koruyan, aynı zamanda da kırışıklıklara ve koyu lekelere savaş açan bir formül istiyorsanız Chanel’in bu ürününü mutlaka denemelisiniz.

Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion

Özellikle suya dayanıklı bir ürün arayışındaysanız plajda, spora giderken ya da aşırı sıcak günlerde çekinmeden kullanabileceğiniz Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion mükemmel bir tercih.

Dr.Jart Every Sun Day UV Sunscreen

Dr. Jart’ın cilt tarafından anında emilen bu hafif yapılı güneş koruyucusu, pembe alt tonuyla solgun ciltleri ve koyu lekeleri aydınlatıp enerjik bir görünüm kazandırıyor.

Caudalie, Lubex Anti Age, Neostrata, Nuxe, Synchroline, SVR, Skinceuticals, Solante, Dermalogica, Vichy, La Roche Posay ve birçok marka bulunabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal