Burundaki Siyah Noktalar Nasıl Geçer?

Yüzde siyah noktalar en çok burun bölgesinde oluşuyor. Peki bu siyah noktalardan kurtulmanın yolu var mı? Burundaki siyah noktalar nasıl geçer? İşte cevabı…

25.04.2021-16:57 - (Son Güncelleme: 25.04.2021-16:57) Burundaki Siyah Noktalar Nasıl Geçer?

Siyah noktalar kişiyi oldukça rahatsız eden ve kusur olarak değerlendirilen şeylerin başında geliyor. Özelikle burun üzerinde sıkça oluşan siyah noktalardan kurtulmaz sandığınız kadar zor değil. Evde uygulayacağınız çok basit yöntemle siyah noktalardan kurtulmanız mümkün.

BURUNDAKİ SİYAH NOKTALAR NASIL GEÇER?

Siyah noktaları temizlemenin en etkili yolu şüphesiz derinlemesine su temizliğidir. Sık sık yüzünüzü yıkamalı ve kir oluşmasına izin vermemelisiniz. Bunun yanı sıra yüzünüze uygun bir sabun bulup cildinizi onunla yıkamaya da oldukça özen göstermelisiniz. 

Burun Üzerindeki Siyah Noktaları Geçiren Limon Maskesi


Geceleyin yatmadan önce yarım limon suyunu bir kabın içerisine sıkın ve pamuk yardımıyla göz ve dudak çevresi dışında önceden temizlediğiniz tüm yüzünüze güzelce uygulayın. Yastık kılıfınızı her gün değiştirin ve ütüleyip kullanın. Biraz kaşıntı ve yanma hissi olursa endişe etmeyin gayet normaldir. Bu şekilde sabaha kadar uyuyun ve sabah yüzünüzü ılık su ile nazikçe temizleyin. Ve yüzünüzü temiz havlu ile kurulayın. Bu uygulamaya haftada 2 -3 kere deneyin. Bazı ciltlerin limona alerjisi olabiliyor. Bu nedenle önce yüzünüzün küçük bir kısmında deneyerek alerjinizin olup olmadığını öğrenmekte fayda var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal