Yüksekova'da Asker Eşi Nurcan Karakaya ve Bebeğini Şehit Eden Terörist Yakalandı

Yüksekova'da asker eşi Nurcan Karakaya ile bebeği Bedirhan'ın şehit edildiği saldırının faillerinden PKK'lı terörist Metin Daşdemir yakalandı.

11.05.2019-14:16 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-14:30)

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK/KCK'ya dönük operasyonda, Nurcan Karakaya ve bebeği Bedirhan Karakaya ile bir uzman çavuş ve 3 güvenlik korucusunun şehit edilmesi olaylarına karıştığı tespit edilen terörist ve bu şahsı evinde saklayan 3 zanlı yakalandı.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler'i ziyaretinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı güçleri tarafından terör örgütü PKK/KCK'nın yaptığı eylemlerin faillerinin belirlenmesi ve yakalanmasına dönük  yapılan istihbarı çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

"AZAT" KOD ADLI TERÖRİST METİN DAŞDEMİR OPERASYONLA YAKALANDI

Bu çerçevede terör örgütü üyesi "Azat" lakaplı Metin Daşdemir'in Yüksekova ilçesi Yeniışık köyünde işbirlikçi N.T'nin evinde saklandığının öğrenilmesi ardından operasyon yapıldığı söyleyen Akbıyık, bu teröristin 04.00 sularında yakalandığını bildirdi.

MİNİK BEDİRHAN VE ANNESİNİN KATİLİNİ EVİNDE SAKLAYAN 3 KİŞİ DE GÖZALTINA ALINDI

Vali Akbıyık, terörist Daşdemir ve bu şahsı evinde saklayan N.T, F.T, İ.T'nin gözaltına alındığını, ifade ve sorgu işlemlerinin sonrasında mahkemeye gönderileceklerini sözlerine ekledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal