Yeni Askerlik Sistemi Nisan Ayında Meclis'e Gelecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal yeni askerlik sistemini ile alakalı çok önemli açıklamalar yaptı. Ünal, yeni düzenlemenin büyük ihtimalle Nisan ayında TBMM'ye geleceğini söyledi.

25.02.2019-12:44 - (Son Güncelleme: 25.02.2019-18:37) Yeni Askerlik Sistemi Nisan Ayında Meclis'e Gelecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, NTV canlı yayınında gündem ile alakalı soruları cevapladı. Ünal'a sorulan sorular ve alınan cevaplar şu şekilde:

HÜKÜMET MÜDAHALE EDER

Domates patlıcan biber fiyatları çok gündeme geldi tanzim satışlarla fiyatlar dengelenmeye uğraşılıyor bu ekonomik sürecin seçimlere etkisi olur mu?

Son 20 günde 10'dan fazla şehre gittim. İnsanlar bize burada ne zaman tanzim satış yapacaksınız diye soruyorlar. Halkımıza ucuz sebze meyve vermek negatif bir şey değil pozitif bir şey. Sebze meyve fiyatları da bizim için o derece önemlidir. CHP'nin bir şeyleri sulandırmada üstüne yok. Sebze meyve fiyatlarında istismar varsa hükümet buna da müdahale eder.

YENİ ASKERLİK SİSTEMİ

Tek tip askerlik ne zaman gelir? Nisan ayında beklemeli miyiz?

Muhtemelen Nisan ayında gelir. Hem Cumhurbaşkanımız hem de grup başkanımız bu doğrultuda bazı açıklamalar yaptılar. Nisan ayı içinde bu son halini alır ve TBMM'nin gündemine gelir öyle gözüküyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal