Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mesaj

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro Cumhurbaşkanı Erdoğan'a önemli mesajlar yolladı. Maduro yaptığı açıklamada "Ekonomik, ticari, finansal ve teknolojik ortaklığımızı güçlendirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

04.02.2019-12:36 - (Son Güncelleme: 04.02.2019-12:00) Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mesaj

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, İspanyol televizyonunda ekrana gelen  ‘Salvados’ isimli programa konuk oldu. Gazeteci Jordi Evole’nin sorularını cevapladı. Maduro, Guaido’nun yaptığı çağrı ardından ayrılmayı düşünüp düşünmediği sorusuna, “Ülkemiz için iyi olan şey Anayasamıza saygılı olmaktır. Ben ilk olarak bunu yapıyorum. Anayasaya saygı duymaya ve uygulamaya ant içtim. Bu benim vazifemdir” dedi.

MADURO' NUN DÜNYA LİDERLERİNE MESAJI

Arjantin Devlet Başkanı Mauriccio Macri’ye, “Macri patenlerini giysin çünkü bu sene başkanlık dışı kalacak” ; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e ,“Her daim söylediğim gibi, arkadaşlığı ve yardımı için teşekkürler” ; Kanada Başbakanı Justin Trudeau’ya,” Zannediyorum ona bir şey söylemeyeceğim çünkü onun bir ülkeyi gerçekten idare edip edemeyeceğini bilmiyorum” ; Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’ya, “Sağlığı ile alakadar olmalı. Çok kötü görünüyor” ; Meksika Devlet Başkanı Luis Obrador’a, “Latin Amerika vizyonuna katılıyorum” ; Fransa Başbakanı Emmanuel Macron’a, “Sarı yeleklilere kulak versin”; Almanya Başbakanı Angela Merkel’e, “Birçok Avrupalıya söyledim ona da söyleyeyim. Diğer Venezuela'yı da görmeye çabala. Diğer Venezuela'ya da kulak ver. Gerçek Venezuela’ya. Yalnızca bir sektörü dinlemeyin. Daha fazla dinleyin” mesajlarını gönderdi.

MADURO'NUN TÜRKİYE MESAJI

Devlet Başkanlarına mesajlar vermesi istenen Maduro, Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a,” Ekonomik, ticari, finansal ve teknolojik ortaklığımızı güçlendirmeyi sürdüreceğiz” diyerek mesaj gönderdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal