Ümmü Gülsüm Genç Kimdir? Kim Milyoner Olmak İster'de Ne Kadar Kazandı?

Ümmü Gülsüm Genç, Kim Milyoner Olmak İster'de büyük dikkat topladı. Yarışmada soruları tahtaya yazarak yanıtlayan konuşma engelli genç kadın 125 bin TL ödül kazandı. Peki, Ümmü Gülsüm Genç kimdir?

13.01.2020-15:47 - (Son Güncelleme: 13.01.2020-15:55) Ümmü Gülsüm Genç Kimdir? Kim Milyoner Olmak İster'de Ne Kadar Kazandı?

Ümmü Gülsüm Genç kimdir? Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı olarak misafir olan Ümmü Gülsüm, tüm Türkiye'nin gönlünü fetheden yarışmacılardan bir oldu. İşte Ümmü Gülsüm hakkında bilinmeyenler...

ÜMMÜ GÜLSÜM GENÇ KİMDİR?
Artvin'de doğan 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç, Atatürk Üniversitesi Çevre Mühendisliği mezunudur. 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sebebiyle konuşma yetisini kaybetmiş.

ÜMMÜ GÜLSÜM, KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DEN NE KADAR ALDI?
Ümmü Gülsüm Genç Kim Milyoner Olmak İster'e damgasını vurdu. Yarışmada soruları tahtaya yazarak cevaplayan genç kadın 125 bin TL ödül alarak ayrıldı.

ÜMMÜ GÜLSÜM'E CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TELEFON
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonucu konuşamayan 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç ile sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada, yarışmacı olarak katılarak, kendinden bahsettiren konuşma engelli 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç ile sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak görüşme gerçekleştirdi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ümmü Gülsüm arasında geçen canlı sohbette, genç kız, söylemek istediklerini yarışmada olduğu gibi bir kağıda yazarak, dile getirdi. Sıcak bir ortamın oluştuğu görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümmü Gülsüm’e iyi dileklerde bulunarak, onu ailesiyle birlikte Ankara’ya davet etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal