Sinop'ta 3 Köy Karantinaya Alındı

Coronavirüs salgını yurdun dört bir yanını etkisi altına almış durumda! Karantinaya alınan şehirlerin arasına bir yenisi daha eklendi. Sinop'un Durağan ilçesinde 3 köye giriş çıkış yasaklandı.

07.04.2020-07:33 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-07:21) Sinop'ta 3 Köy Karantinaya Alındı

Coronavirüs salgını yurdun dört bir yanını etkisi altına almış durumda! Karantinaya alınan şehirlerin arasına bir yenisi daha eklendi.  Sinop'un Durağan ilçesinde 3 köye giriş çıkış yasaklandı.

Sinop'un Durağan ilçesine bağlı Olukbaşı, Yeniköy ve Güngören köyleri, coronavirüs salgını sebebiyle karantinaya alındı.

Sinop Valiliğinden konuya yönelik aktarılan bilgilendirmede, kentte daha evvel üç ilçede 7 köyde karantina uygulandığı dile getirildi.

Söz konusu bilgilendirmede, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun talimatıyla Durağan ilçesinde Olukbaşı, Yeniköy ve Güngören köylerinde karantina uygulandığına işaret edilerek  bahsi geçen köylere giriş ve çıkışların ikinci bir duyuruya kadar yasak olduğu ifade edildi.

TÜRKİYE'NİN CORONAVİRÜS TABLOSU

Öte yandan önceki aksşam yayımlanan güncel rapora göre son 24 saatte 3 bin 148 kişiye Covid-19 tanısı konuldu, 75 kişi hayatını kaybetti, vaka sayısı 30 bin 217'ye, can kaybı 649'a yükseldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal