Sancaktepe'de Kavga Eden İki Kuzenin kavgası Ölümle Sonuçlandı

Sancaktepe'de yaşanan olayda iki kuzen aralarında bulunan husumet nedeniyle kavga etmeye başladı. Kavganın şiddetlenmesinin ardından Murat D., Mehmet Hamurcuoğlu'nu kafasından vurarak öldürdü.

18.08.2020-08:42 - (Son Güncelleme: 18.08.2020-08:50) Sancaktepe'de Kavga Eden İki Kuzenin kavgası Ölümle Sonuçlandı

Cinayetle sonuçlanan olay gece saat 00:30 sularında Sancakepe’nin Osman Gazi Mahallesi’nde yer alan Sancaktepe Belediyesi Ihlamur Koşu Parkı’nın yanında bulunan arazide meydana geldi.

İddialara göre husumetli olan iki kuzen gece saatlerinde buluştu. Murat D. ve Mehmet Hamurcuoğlu nedeni belirlenemeyen bir konu yüzünden tartışmaya başladı. İkilinin tartışması kısa bir ser sonra kavgaya döndü ve çevredekilerin polise haber vermesiyle iki kuzen ayrıldı.

İki taraf birbirinden şikayetçi olmadan karakoldan ayrıldı ve gece 00:30 sularında yeniden buluştu. Kuzenlerin konuşması yeniden kavgaya dönüştü.

Murat D. kavga esansında yanında taşıdığı silahı çıkardı ve 25 yaşındaki kuzeni Mehmet Hamurcuoğlu’nun kafasına bütün şarjörü boşalttı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mehmet Hamurcuoğlu’na ilk müdahaleyi yaparken kafası dışında vücudunun farklı yerlerine kurşunların isabet ettiğini belirledi.

Polisin yaptığı incelemenin ardından otopsi için adlı tıp kurumuna gönderilen Mehmet Hamurcuoğlu'nun eşinden yeni ayrıldığı ve bir çocuğu olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal