O Cemaat AK Parti'ye Oy Vereceğini Açıklamıştı! Gerçek Değilmiş

24 Haziran seçimlerine giderken AK Parti'ye destek vereceğini açıklayan o cemaat, arkadan gizlice başka parti için çalışmış. Bu durum ses kayıtları ile ortaya çıktı.

28.06.2018-12:40 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-12:43)

24 Haziran seçimlerine ilerlerken dini cemaatler tek tek hangi partiye oy verceklerini açıklamış ve seçimlerde taraf olmuştu. Bir cemaatin bu yöndeki açıklamları sade imaj çalışması olduğu ve aslında başka bir partiye destek verdiği ortaya çıktı.

Süleymancıların kamuoyuna, seçimde Cumhur İttifakı'nı (AK Parti-MHP) destekleyeceği imajı vermesine karşın, cemaat üyelerine gizliden gizliye İYİ Parti ve İYİ Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in desteklenmesi yönünde talimatlar verdiği ortaya çıktı.

Alihan Kuriş liderliğindeki Süleymancılar cemaatinin üst kademe yetkililerinin, Meral Akşener'i destekleme kararının cemaat içerisinde çatlak sesler yarattığı da ortaya çıktı.

Kendisine "Akşener'e oy verin" bilgisi iletilen bir cemaat üyesi, Süleymancılar cemaatinin "büyüklerinden" Süleyman adlı kişi ile görüşmesinde olayın mahiyeti hakkında malumat istedi.

İYİ Parti’ye ve İYİ Partin’nin cumhurbaşkanı adayı Akşener'e oy vermek istemeyen cemaat üyesi, cemaat büyüğüne isyan ederek, "FETÖ bizi parayla satın aldı, sakın bana dini bir gerekçe söyleme" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal