Nihat Doğan İddialara Cevap Verdi, 15 Temmuz'a Bağladı!

İki çocuğu alıkoyduğu iddiası ile gözaltına alındığı iddia edilen Nihat Doğan açıklamalar yaptı. Doğan, "Gerek 15 Temmuz'da, 17-25 Aralık'ta, her yerde, demokrasinin ve milletin tarafında olduğumuz için bana saldırıyorlar" dedi.

11.09.2018-16:15 - (Son Güncelleme: 11.09.2018-16:08) Nihat Doğan İddialara Cevap Verdi, 15 Temmuz'a Bağladı!

11 ve 16 yaşlarındaki iki kızın ailesi, Nihat Doğan'ın çocukları evine çağırarak harçlık vermek istediğini öne sürdü. Doğan bunun üstüne dün polis merkezinde ifade verdi. Savcılık emri ile serbest kalan Doğan, Beyaz TV'de yayınlanan ve yorumcusu olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programında açıklamalar yaptı.

SADECE İFADEME BAŞVURDULAR

Doğan iddialara şu şekilde yanıt verdi: "Yalnızca ifademe başvurdular" diyerek gözaltına alınmadığını ifade eden Doğan, "Gayri milli medya ve sosyal medyadaki yandaşları, uzantıları bir haber üstünden hemen büyük bir linç kampanyasına giriştiler. Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir. Gözaltı mözaltı bu tarz şeyler yok. Mesele zaten yargıya yansımış halde. Fakat şunu ifade etmek gerekirse bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir. Lazım olursa ilerleyen günlerde geniş çerçeveli bir basın toplantısı yapıp meseleye açıklık getiririz" dedi.

"BANA SALDIRMALARININ EN BÜYÜK NEDENİ 15 TEMMUZ'DA DİK DURMAMDIR"

Doğan, şöyle sürdürdü: "Milli bir adam istemezler, özellikle Türkiye'nin bölünmesi noktasında verilen yoğun bir saldırı sürer ve gün geçtikte yükselirken, bizim de özellikle toplum refleksini dinamikleme noktasında çok önemli direniş hatlarından olduğumuzu herkes biliyor. Gerek 15 Temmuz'da, 17-25 Aralık'ta, her yerde, demokrasinin ve milletin tarafında olduğumuz için ve milleti de tetiklediğimiz için, mazlumların, fakirin, fukaranın, garibin, çoluğun çocuğun tarafında olduğumuz için Nihat Doğan çok önemli bir simgedir. Nihat Doğan'a senelerce saldırılmasının en büyük sebeplerinden bir tanesi de budur. Nihat Doğan'ı yok ederlerse, diğer direniş hatlarını yok etmek basittir. Nihat Doğan bir misyondur, Anadolu'nun misyonudur, Anadolu insanıdır. Edirne'den Hakkari'ye dek Nihat Doğan bu halkın simgesidir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal