MHP Lideri Devlet Bahçeli Yapılan Zamları Eleştirdi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında yapılan zamları eleştirdi. Bahçeli, "Kemerleri, sesi çıkmayan milyonlar mı sürekli sıkacaktır? Gerçekleştirilen zamlar, fiyat yükselişleri ne olacak, geri alınmayacak mı" dedi.

02.10.2018-11:27 - (Son Güncelleme: 02.10.2018-11:17) MHP Lideri Devlet Bahçeli Yapılan Zamları Eleştirdi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki haftalık olağan grup toplantısında partililere hitap etti. Bahçeli, kur farkı sebebi ile piyasadaki fırsatçıların yaptıkları zamlara ve fiyat yükselişine tepki göstererek hükümete çağrı yaptı. MHP lideri, 'Kemerleri, sesi çıkmayan milyonlar mı sürekli sıkacaktır? Yapılan zamlar, fiyat yükselişleri ne olacak, geri alınmayacak mı? Hükümet yabancı devletlere sermaye kaçıranları kesinlikle bulmalı.' dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

MHP 50 milletvekili ile Meclis'te grup kurma hakkını kazanmıştır. Yapamaz dediler yaptık. İftiracı çevreleri mahçup ettik, maskaraya döndürdük. Anket firmalarının uydurmalarına kulaklarımızı tıkadık. Kiralık gazeteci ve sözde aydınların algı oyunlarına karşı durduk. Bir bir not aldık, ardından hepsine birden öyle bir teşekkür ettik ki, şaştılar, kaldılar, şoktan şoka düştüler. Hepinize teşekkür ediyor, hepinizi kutluyorum.

Kimsenin, hiçbir oluşumun hikmetine gereksinim duymuyoruz. Hiç kimsenin korumasına, kollamasına gereksinim de duymuyoruz. Bize halkın sevgisi ve yardımı yeter. Bedel ödetecek, diyet talep edecek anasının karnından doğmamıştır. Böylesi varsa alnını karışlarız.

Küresel ısınma, buzulların erimesi, çölleşme, orman bölgelerinin yok edilmesi, doğal afetler, iklim değişiklikleri insanlığı tehdit eden ana konular arasındadır. Medyada 'Kırbaç Kasırgası' olarak adlandırılan kasırganın çok şükür ülkemizi teğet geçmesi de bizleri mutlu etmiştir.

"KEMERLERİ SESİ ÇIKMAYAN MİLYONLAR MI DEVAMLI SIKACAKTIR?"

Ekonomik kasırgaya tutulduğumuz andan beri fırsatçılık yapan kim varsa ne paylaşmayı ve bölüşmeyi özümsememiş utanmazlardır. Stokçuluktan çıkar sağlayan satılmışların durumu neyse, ekonomik saldırıda ahlaksızlık gerçekleştirenler de aynıdır. Kurdaki yükselişi fırsata döndürenlerin nasıl bir insanlık anlayışları vardır. Kemerleri, sesi çıkmayan milyonlar mı sürekli sıkacaktır? Gerçekleştirilen zamlar, fiyat yükselişleri ne olacak, geri alınmayacak mı? Hükümet yabancı devletlere sermaye kaçıranları kesinlikle bulmalı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal