MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kılıçdaroğlu İçin Çember Daralıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Bahçeli, "Gidişat hayra alamet değildir. Sayın Kılıçdaroğlu için çember daralıyor" dedi.

09.07.2019-12:19 - (Son Güncelleme: 09.07.2019-12:14)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalar yaptı. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"O DÖNEM BİTTİ"

Sayın Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanının tarafsız olması gerektiğini ifade edyor. Sayın Kılıçdaroğlu, cumhuriyet tarihinde bize kadar tarafsız cumhurbaşkanı göstersin. Devlet demek hukuk demektir. Hukukun üstünlüğü herkes için bağlayıcıdır. Bununla beraber her devlet adamı hukuka uymakla mükelleftir.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle sahnenin önünde tarafsız, arkasında siyasi ve ideolojik saiklerle hareket eden dönem sona erdi.

"KILIÇDAROĞLU İÇİN ÇEMBER DARALIYOR"

Sayın Kılıçdaroğlu'nun kıvranması amaçsız ve çarpık siyaset hastalığıdır. CHP Genel Başkanı şafak zamanı başka karanlık basınca başka konuşmaktadır. Kılıçdaroğlu için bazen hüzünleniyorum. Gidişat hayra alamet değildir. Sayın Kılıçdaroğlu için çember daralıyor. İstanbul'un yeni belediye başkanı da boş zamanında makamına gelirken, geri kalan zamanlarında üzerine vazife olmayan her işi yapmaktadır.

15 Temmuz milattı. Tanzimat dönemindeki hataları yenileyemezdik. Milli bekamıza pusu kuran alçaklarla mücadele etmekten korkmadık, kaçmadık. Aynı yoldan farklı sonuca ulaşılacağını düşünemeyiz. Kendi içimizde bir olmazsak, bölünüp parçalanmamız kesindir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal