MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: 60 Gün Sonra Yeni Seçim Yapılabilir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul'da yaşananları değerlendirdi. Bahçeli, "Seçim sonuçları toplum vicdanında kabul görmeyecekse seçim tekrarlanabilir." dedi. Bahçeli seçimin 60 gün sonra yapılabileceğini de açıkladı.

09.04.2019-14:25 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-15:11) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: 60 Gün Sonra Yeni Seçim Yapılabilir

İstanbul seçimleriyle alakalı açıklamalar yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Eğer seçim sonuçları toplum huzurunda sonuç görmeyecekse, o vicdanı huzurlu kılabilecek bir seçim de yapılabilir. Bunun süresi 60 gündür. 60 günden sonraki ilk pazar günü seçim olabilir. Gocunmaya lüzum yok" sözlerine yer verdi.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"İtirazlar en kısa sürede değerlendirilmeli. İstanbul'da bir kargaşa vardır. İtirazlar değerlendirilip Türkiye normalleştirilmeli. Süreç sürüyor yorum yok. İstanbul'da bir kargaşa vardır.

"GOCUNMAYA GEREK YOK"

İtirazların sonucu alınmalıdır karar neyse YSK vermelidir. Eğer seçim sonuçları toplum huzurunda sonuç görmeyecekse, o vicdanı huzurlu kılabilecek bir seçim de olabilir. Bunun süresi 60 gündür. 60 günden sonraki ilk pazar günü seçim olabilir. Gocunmaya lüzum yok

YAVAŞ'A TEPKİ: BENİM BAŞKANIM DİYEMEM

Ankara'da aklanmadan mazbatası verilmiş bir şahıs vardır ve onun için benim başkanım diyemem."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal