Köpeğin Vajinasından 12 Santimlik El Feneri Çıktı!

Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi kampüsünün içerisinde yaşayan Çakır isimli köpek enfeksiyon semptomları üzerine veterinere götürüldü. Ameliyat edilen köpeğin vajinasından 12 santimetrelik el feneri bulundu. Köpek, Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği'nce koruma altına alındı.

18.09.2020-16:22 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-16:16) Köpeğin Vajinasından 12 Santimlik El Feneri Çıktı!

Akıllara durgunluk getiren hadise Trabzon‘un Ortahisar ilçesinde gerçekleşti. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KATÜ) kampüsü içinde yaşayan Çakır isimli köpek enfeksiyon semptomları üzerine veteriner hekime götürüldü. Ultrason çekilen köpeğin vajinasında yabancı bir cisim ile karşılaşıldı. Ameliyat edilen köpeğin vajinasından 12 santimetrelik el feneri bulundu.

Köpek, Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği‘nce muhafaza altına alındı. Hadisenin cinsel saldırı olduğunu belirten hayvanseverlerin suç duyurusu yapılması üzerine soruşturma başlatıldı. Veteriner Hekim Elif Duman Çabakçor, köpeğin akıntı ile topallama rahatsızlığı kendisine getirildiğini kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

'Elle muayene sırasında beklediğimin çok dışında sert bir cisimle karşılaştım. Çıkarmaya çalıştım fakat mümkün olmadı. Boyutunu bilemediğimiz için ameliyata aldım. 12 santimetre büyüklüğünde bir el feneriyle karşılaştık. Hayvanın genel durumu şu an iyi. Köpeği besleyenlerin söylediğine göre bir yıldır bu hayvanın şikayetleri varmış.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal