İYİ Parti'de İnce Depremi! Hatlar Karıştı

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı İbrahim Çapar parti genel merkezi tarafından görevden alınması 24 Haziran seçimleri öncesinde Muharrem İnce’ye oy atın demesinde kaynaklı olduğu iddia edildi.

08.07.2018-23:45 - (Son Güncelleme: 08.07.2018-23:45)

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı İbrahim Çapar’ın 24 Haziran genel seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye oy atın dediği iddia edilmişti.

Genel başkanlık tarafından tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilen İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı İbrahim Çapar, 2018/2 sayılı kararı ile disiplin kurulu tarafından vazifesinden uzaklaştırıldı.

DERHAL UZAKLAŞTIRILDI

İYİ Parti tüzüğünün 78. maddesinin dördüncü fıkrası "Disiplin Kurulu tarafından tedbir talebi onaylanan kişi partideki görevinden derhal uzaklaştırılır" hükmünün yer aldığı ifade edildi.

O MESAJ MI NEDEN OLDU?

Bilindiği üzere İYİ Parti Osmaniye anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp grubunda konuşulduğu iddia edilen bir görüntü sosyal medya da yayılmıştı. Gündeme bomba gibi oturan bu diyalog İbrahim Çapar’ın görevden uzaklaştırmasına neden olduğu iddia edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal