İstanbul'da Şiddetli Rüzgar Ağaçları Yerinden Söktü!

Meteoroloji dün İstanbul için uyarı yapmıştı. Gece saatlerinden itibaren ise İstanbul'da şiddetli rüzgar etkisini hissettirdi. Rüzgarın etkisi ile ağaçlar dahi yerlerinden söküldü.

25.09.2018-09:34 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-09:25) İstanbul'da Şiddetli Rüzgar Ağaçları Yerinden Söktü!

Meteorolojinin dün İstanbul için ikaz yaptığı Kestane Karası Fırtınası gece saatlerinden sonra etkisini hissettirdi. Gece boyunca kuvvetli rüzgarın etkisi altında olan İstanbul'da, dalgalar metrelerce yükseldi. Bayrampaşa'da kuvvetli esen rüzgar, bir ağacı lüks bir aracın üstüne devirdi. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, araçta maddi hasar oldu.

GÖKYÜZÜ KARARDI, SICAKLIKLAR DÜŞTÜ

İstanbul'da havanın aydınlanmasıyla beraber, gökyüzünü kaplayan kara bulutlar meydana çıktı. Sıcaklıklarda ise sabah saatlerinde hissedilir derecede düşüş oldu. Meteoroloji İstanbul başta olmak üzere ülkenin birçok kentinde hava sıcaklıklarının 8 ile 15 derece arasında düşüş göstereceğini açıklamıştı.

OTOMOBİLİN ÜZERİNE DEVRİLDİ

Olay, 05.00 saatlerinde, Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi'nde cereyan etti. Şiddetli rüzgarın etkisiyle yerinden sökülen ağaç, sokakta park durumunda olan bir aracın üstüne devrildi. Otomobil içinde kimsenin olmaması olası bir kötü durumun önüne geçerken, araçta maddi hasar oldu.

"İTFAİYE SOKAĞA GİRMEKTE ZORLANDI"

Olay ardından, araç sahibinin itfaiye birimlerine haber vermesinin ardından, kısa zamanda olay yerine giden itfaiye birimleri, sokağın dar olması ve hatalı parklardan sebeple sokağa girmekte güçlük çekti. Ağaç itfaiye birimlerinin çalışmasının sonrasında kaldırıldı.

AĞAÇ YOLA DEVRİLDİ

Vatan Caddesinde de kuvvetli rüzgarın etkisiyle gece saat 02: 00 sularında ağaç yola devrildi. Etraftaki insanlar durumu polis ve itfaiye birimlerine haber verdi. Devrilen ağaç iş makinesiyle kaldırıldı. Polis birimleri, ağacın kaldırılma çalışmaları esnasında trafiği bir süre Aksaray doğrultusuna kapattı. Ağacın kaldırılma işlemi bittikten sonra trafik normale döndü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal