İsmail Küçükkaya Atatürkçü Olduğu İçin Mi Kadın Dövmek Serbest

İsmail Küçükkaya'nın boşandığı eşi Eda Demirci dün katıldığı programda İsmail Küçükkaya tarafından defalarca şiddet gördüğünü ve defalarca aldatıldığını açıklamıştı.

15.06.2020-19:34 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-19:37)

İsmail Küçükkaya'nın boşandığı eşi Eda Demirci dün katıldığı programda İsmail Küçükkaya tarafından defalarca şiddet gördüğünü ve defalarca aldatıldığını açıklamıştı. Sosyal medya İsmail Küçükkaya'ya tepkilerle dolup taşarken, daha önce feminist olduklarını ilan eden pek çok ünlü kadın sanatçının kadına şiddete destek vermesi insanları şok etti.

Şarkıcı Jehan Barbur, pek çok ünlü isimle çalışan Vega Ajans'ın sahibi Gökhan Mumcu'nun eşi Viyolin sanatçısı Ceren Aksam Mumcu, feminist yazar Makbule Cengiz kadına şiddete açıktan destek verdi.

İsmail Küçükkaya'nın 2014'te attığı "Şiddete uğrayan kadını değil; şiddet uygulayan erkeği teşhir etmeliyiz." tweeti ise tepki gösterenlerin en çok paylaştığı tweetlerin arasına girdi. Sürekli Twitter'da ve programlarında kadına şiddet konusunda ahkam kesen İsmail Küçükkaya'nın eşine sürekli şiddet uyguladığının ortaya çıkması büyük bir infial yarattı.

Daha önce kadına yönelik şiddetin engellenmesi için pek çok konuşma yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bu sabah İsmail Küçükkaya'nın programına katılarak kadına şiddete açıktan destek verdiğini göstermiş oldu. Programa katılmayı iptal etmesi taleplerine kulak tıkayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel sanki hiçbir şey olmamış gibi İsmail Küçükkaya ile keyifli bir program gerçekleştirdi.

İsmail Küçükkaya'nın avukatı Nezihe Hıdıroğlu ise gelen tepkiler sonrasında yaptığı açıklamada Eda Demirci'ye susması için 550,000 TL teklif ettiklerini, Eda Demirci'nin anlaşma gereği İsmail Küçükkaya'dan gördüğü şiddeti anlatmaması gerektiğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal