İnce'nin Büyük Saygısızlığı

Cumhurbaşkanı adayı İnce, Adana mitingi öncesi yaptığı hareket ve mitingde ki sözleri büyük tepki çekti.

20.05.2018-22:42 - (Son Güncelleme: 20.05.2018-22:43)

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Adana mitingindeki sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Seçim otobüsünden inerek sahneye doğru ilerlerken vatandaşları iterek yürüme devam eden CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, sahnede ise "Türkiye'de 80 bin doktor var, 80 milyon da hasta var" ifadesiyle tüm vatandaşların tepkisini çekti.

24 Haziran seçimlerine doğru ilerlerken İnce'nin söylemleri ve yaptıkları CHP zihniyetini özetler nitelikte. ABD'den haberle Türkiye'ye karşı ihanetin altına imza atan İnce, bugün yaptığı hareketle vatandaşlara olan saygısızığını gözler önüne serdi.

HANİ HALKA SAYGI

Her seferinde halka saygıdan dem vuran CHP kurmayları, halka karşı saygısızlığı katlanarak artıyor. Bugün milletin iradesini temsil eden AK Parti'nin Kadıköy'de ki seçim merkezine saldıran CHP üyesi bir kadın eylemini bir adım daha ileri taşıyarak Türk halkının namusu olan Türk bayrağına büyük bir saygısızlık yaparak yere indirmişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI

Katıldığı bir televziyon programın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 'Özal nasıl gittiyse bu da öyle gidecek' diyerek büyük bir tepkinin odağı olmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal