Hulusi Akar Tarih Verdi! Askerlik Sistemi Değişiyor!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, mecburi askerlikle alakalı yaptığı açıklamada, "2-3 ay içinde tek tip askerlik gelecek." dedi.

01.11.2018-18:12 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-18:22) Hulusi Akar Tarih Verdi! Askerlik Sistemi Değişiyor!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, askerlikte gerçekleştirilecek yeni düzenlemelerle alakalı açıklamalar yaptı. Akar, "Bedelli askerlik dövizli askerlik klasik askerlik ne olacak bunun sonu diyorsunuz, 2-3 aydan beri çalışma yapılıyor şimdilik neticelenmedi tartışmalı pek çok bakanlığı alakadar ediyor. 2-3 ay içinde bedelilidir, dövizlidir bunu gündemden düşürüp, bir zemine kavuşturma çabamız devam ediyor" dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZI BİTİRMEK ÜZEREYİZ"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, geride bıraktığımız günlerde askerlikte gerçekleştirilecek yeni düzenlemelerle alakalı, "Sosyal kısmı, siyasi kısmı dahil askerlik noktasından baktığınızda neler yapabiliriz, çalışmamızı sona erdirmek üzereyiz." demişti. Akar bugün gerçekleştirdiği açıklamada ise, " 2-3 ay içinde bedelilidir, dövizlidir bunu gündemden düşürüp, bir zemine kavuşturma çabamız devam ediyor." dedi.

YENİ SİSTEM GELİYOR

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yeni askerlik sistemi ile alakalı çalışmaların sona ermek üzere olduğunu duyurdu. Herkesin en yakın zamanda askerlik yapmasını tesis eden bir sistemi umduğunu söyleyen Akar, yakın bir gelecekte yürürlüğe sokmaya uğraşacaklarını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal