Hatay'da Dehşet Veren Olay! Aracın Bagajına Koyup Yaktılar

Hatay'da itfaiye ekipleri ihbar ardından yanan bir aracı söndürdü. Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede aracın bagaj kısmında yanmış bir erkek cesedi olduğunu belirledi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına aldı.

04.05.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-09:06)

Hatay'da, kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından ateşe verildiği tahmin edilen aracın bagajından erkek cesedi çıktı. Olayla alakalı 1 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, öğleden sonra Yayladağı ilçesine bağlı Yukarı Okçular Mahallesi civarında meydana geldi. Araç yangını ihbarı alan itfaiye birimleri, olay yerine giderek alevleri kısa zamanda kontrol altına aldı. Jandarma birimleri ise söndürülen araç ve olay yerinde yaptığı çalışmada, aracın ateşe verilerek terk edildiği şüphesi ardından inceleme başlattı. Yapılan incelemede, küle dönen aracın bagaj bölümünde yanmış durumda bir erkek cesedi olduğu tespit edildi. Cinayet şüphesiyle soruşturmayı derinleştiren birimler, yanan kişinin Yayladağı ilçesine bağlı Turfanda Mahallesi nüfusuna kayıtlı, Mehmet Kıssa (32) olduğunu belirledi. Yapılan araştırma neticesinde, olayla ilgisi olduğu iddiası ardından bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal