Gece Kulübünde Koronavirüs Partisi

Sakarya’nın Adapazarı ilçesindeki bir gece kulübünde gerçekleştirilen partide koronavirüs salgınını unutup, sosyal mesafeyi yok sayıp partide felekten bir gece çaldılar. Sosyal medyada dolaşan görüntülerin ardından İlçe Kaymakamlığı harekete geçerek meseleyle alakalı inceleme başlattı.

20.10.2020-12:38 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-16:15)

Adapazarı ilçesinde yer alan bir gece kulübünde hafta sonu koronavirüs salgınına aldırış etmeden yapılan partide hayrete düşüren görüntüler geldi. Vaka sayılarının arttığı ve sıkı önlemlerin gündem olduğu günlerde sosyal medyada dolaşan görüntüler tepkiye neden oldu. Alkol ile canlı müzik ruhsatı olan fakat parti gibi faaliyetlerin yasak olduğu yerde onlarca şahıs müzik eşliğinde gece boyunca dans etti.

Sosyal mesafe kuralının yok sayıldığı kulüpte maske kullanmayan onlarca şahıs riske aldırış etmeden dans etti.

Geceyle ilgili görüntüler sosyal medya üzerinden yayınlandı. Gençlerin koronavirüs dansı adeta muhtemel bir bulaşıya zemin oluştururken, Adapazarı İlçe Kaymakamlığı da yayınlanan görüntünün ardından harekete geçerek meseleyle alakalı inceleme yapıldı.

Diğer taraftan, geçen günlerde de kent merkezindeki gece kulübünde bunun gibi bir parti yapmış ve yayınlanan görüntülerin ardından İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile o gece kulübü mühürlenmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal