Ermenistan'a Kınamalar Peş Peşe Geliyor: Karşılıksız Kalmayacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yaptığı saldırıyı kınadı. Çelik, bu saldırının karşılıksız kalmayacağını belirtti.

13.07.2020-15:21 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-15:23) Ermenistan'a Kınamalar Peş Peşe Geliyor: Karşılıksız Kalmayacak

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. 

Ermenistan'ın saldırgalığının karşılıksız kalmayacağını vurgulayan Çelik, 'Ermenistan saldırganlığının karşılıksız kalmayacağından emin olsun. Ermenistan'ın Azerbaycan'ımıza saldırganlığını şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize rahmet diliyoruz. Her şart altında ve her zaman Azerbaycan'ın yanındayız.' ifadelerini kullandı.

SÖZCÜ KALIN: TÜRKİYE AZERBAYCAN'IN YANINDA

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da konuyla ilgili olarak tepkisini dile getirdi. Kalın yaptığı açıklamada, 'Azerbaycan’ın Tovuz bölgesine Ermenistan tarafından gerçekleştirilen saldırıyı en ağır şekilde kınıyorum. Saldırıda şehit olan Azeri kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kimsenin şüphesi olmasın Türkiye kardeş Azerbaycan’ın her daim yanında olacaktır.' dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU: AKLINI BAŞINA TOPLASIN

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da yaptığı açıklamada Ermenistan'a tarihi bir cevap verdi. Çavuşoğlu, 'Ermenistan'ın yaptığı kabul edilemez. Aklını başına toplasın. Azerbaycan yalnız değildir. Biz Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti olarak tüm imkanlarımızla Azerbaycan'ın yanındayız.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal