Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balkon Konuşmasında İki Saat Takmasının Nedeni Ortaya Çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim gecesi balkon konuşmasına kolunda iki saatler çıkması dikkatlerden kaçmadı. Ortaya atılan bir iddiaya göreyse saatlerden bir tanesinin nabız ve tansiyon ölen saatlerden olabileceği söylendi.

20.07.2018-12:52 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-13:12)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran gecesi gerçekleştirdiği balkon konuşmasında iki koluna birden saat takması dikkatlerden kaçmadı. Hem sağ hem de sol koluna saat takan Erdoğan, balkona çıkıp milleti selamlarken saatleri kameralara yansıdı.

SAATLERDEN BİRİNİ ÇIKARIP KONUŞMASINA BAŞLADI

İki kolunda da saat olduğunu gören Erdoğan, sağ kolundaki saati çıkarıp yetkililere vermesinin ardından konuşmasına başladı.

FARKLI ŞEKİLLERDE YORUMLANDI

Erdoğan'ın çift saati birçok yoruma sebep olurken, kimileri saatlerden bir tanesinin son dönemde moda olan nabız, şeker, tansiyon gibi vücut değerlerini ölçen saatlerden olabileceğini kaydetti. Kimileri de Erdoğan'ın bir saati uğur olsun diye takmış olabileceğini, manevi değeri olabileceği yorumunu yaptı. Kimileri ise Erdoğan'a o gün hediye edilmiş bir saatin kolunda kalmış olabileceği söylentisini ortaya attı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal