Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu'nun 'Şehitler Tepesi' Açıklamasına Yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "Sen şehadeti, şehitliği bilmezsin. Bunu anlaman mümkün değil. Sen de o iman, inanç yok. Bize düşen şehit nedir bilmeyenlerin gerçek yüzlerini anlatmaktır." diye konuştu.

02.03.2020-14:53 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-16:45)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara İl Dayanışma Meclisi Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yaptığı açıklamalar şöyledir:

"SENDE O İMAN, İNANÇ YOK"

"Meydanı şehitlerimize saygısızlık yapan gafillere bırakmadık, bırakmayacağız. Cephede son nefesini veren herkes şehittir. 15 Temmuz'da milletimiz sokaklarda şehit olurken darbecilerin tanklarıyla geçtiği yerde kahvesini yudumlayanlara bunu anlatmak zordur. Bay Kemal sen kendi partinin geçmişini dahi bilmiyorsun. İkide bir partinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyorsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Çanakkale'de 'Ben sizlere ölmeyi emrediyorum' diyordu. Sen şehadeti, şehitliği bilmezsin. Bunu anlaman mümkün değil. Sen de o iman, inanç yok. Bize düşen şehit nedir bilmeyenlerin gerçek yüzlerini anlatmaktır."

CUMHURRBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NUN 'ŞEHiTLER TEPESİ' AÇIKLAMASINA TEPKİ

Cumhurbaşkanı öncesinde ise salon dışında bekleyen vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Şehitler tepesi'' açıklamasına tepki gösterdi.

Erdoğan, özetle şu ifadeleri kullandı:

"Şehitler tepesi boş değildir boş kalmayacak. Bay Kemal'in şehadet şehitlik diye bir derdi olmayabilir fakat Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu partinin genel başkanıyım havasında gezinen bu Bay Kemal'e sadece bir şey hatırlatacağım o da Çanakkale'deki tüm askerimize Gazi Mustafa Kemal'in hitabıdır. Nedir? 'Ben size ölmeyi emrediyorum' demiştir.

Bay Kemal tarihinden, şehadetten uzak, şehadet nedir bilmeyen bunun cahili olan bir kişi. İnanıyorum ki bu CHP'ye gönül veren kardeşlerim vatandaşlarım da böyle bir şahsın arkasından gitmeyecek onu da hesaba çekeceklerdir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal