Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Kadınlara Çağrı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Ak Parti İl Başkanlığı ziyaretinde halka seslendi.

22.11.2019-16:03 - (Son Güncelleme: 22.11.2019-16:36)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Ak Parti İl Başkanlığı ziyaretinde halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyledir:

İşte bu Ana Muhalefet bu CHP bunların farkında değil. Bunlar özellikle lafı geldiğinde hanım kardeşlerime sayfı gösterdiklerini söylerler yalan. İşte parlamentoda grup başkanvekilimiz Özlem kardeşimize ne yaptıklarını izlediniz değil mi? İfadeye bak "ulan şu kadını susturun" şimdi ben buradan sesleniyorum. CHP'ye gönül veren hanım kardeşlerime de sesleniyorum bir bayana "ulan şu kadını susturun" böyle bir ifade kullanılabilir mi? İşte bunu kullanana ben ne dedim, bunlar edepsiz bunlar ahlaksız bir hanımefendiye bu ifadeyi kullanacak kadar ahlaksız edepsiz. Bunlar bu parlamentoda 50 civarında hanım milletvekili olan AK Parti'nin bu duruşunu hazmediyorlar. Bunlara göre kadın hizmetkar olmalı, bunlara göre kadın tarlada, bahçede domates toplasın, biber toplasın, böyle olmalı. Ama karşılarında bir hukukçu gördükleri zaman kuduruyorlar.

Tabi Özlem Hanım bir hukukçu tabi bir hukukçu olarak hazmedemiyorlar. Bunların içinde mühendis arkadaşlarımız var. Onlar istese de istemese de AK Parti'nin hanımları kadınları bunları aşa aşa iktidara yürüyorlar.

İzmir'le beraber tüm ülke genelinde 31 Mart seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmelerimizi samimiyetle yaptık yapıyoruz. Güçlü ve zayıf yanlarımızı tespit ettiğimiz eksiklikleri gidererek partimizi çok daha güçlü şekilde geleceğe taşımanın gayreti içindeyiz. İnşallah 7. Olağan Kongre sürecimiz kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz, partimizi yenilediğimiz, taze bir ruhla yepyeni bir heyecanla yola revan olduğumuz farklı bir dönem olacaktır. Kongrelerimizde ortaya çıkacak yeni teşkilat yapımız 2023 ve 2024 seçimlerindeki başarımızda kilit rol oynayacaktır. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal