Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı ile "Zillet İttifakı'nı" Kıyasladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçime sayılı günler kala Twitter hesabından bir görsel paylaştı. Görselde Cumhur İttifakı ve "zillet ittifakı" olarak yazılan Millet İttifakı karşılaştırıldı.

27.02.2019-12:50 - (Son Güncelleme: 27.02.2019-12:43) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı ile "Zillet İttifakı'nı" Kıyasladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter sayfasından Cumhur İttifakı ile "zillet ittifakı" biçiminde tanımladığı ittifakın karşılaştırıldığı bir görsel yayınladı. Görselde, Erdoğan'ın, "Bugün Türkiye'de iki ittifak karşı karşıyadır" sözlerine yer verildi.

"PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR"

Cumhur İttifakı'nın 15 Temmuz gecesi sokaklarda, meydanlarda kurulduğu ve halkın emrinde, hak ve hakikatin savunucusu, zalimlerin karşısında, mazlumların yanında olduğu ifade edilen görselde bu ittifak için, "Pazara kadar değil mezara kadardır. Sadece milletin hizmetine taliptir." ifadelerine yer aldı.

"PENSİLVANYA'NIN GÜDÜMÜNDEDİR"

Görselin "zillet ittifakı" yazan tarafında ise, bu ittifakın gizli pazarlıkların, siyaset mühendisliklerinin, çıkar hesaplarının ürünü olduğu söylenerek şu ifadeler kullanıldı: "Kandil'in ve Pensilvanya'nın güdümündedir. Yalan, iftira, hakaret, inkar dillerinden düşmez. Mazluma hoyrat, zalime müşfiktir. Kirli ilişkiler bitene, çıkarlar çatışıncaya kadardır. Amacı terör örgütlerinin uzantılarını belediye meclislerine ve bürokrasisine taşımaktır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal