Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil'e Nasıl Gömdüysek Yine Gömmeye Devam Ederiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzincan'da yaptığı konuşmada "Bu toprakları parçalamak isteyenleri nasıl Cudi, Gabar, Tendürek, Kandil'de inlerine gömdüysek yine gömmeye devam ederiz." ifadelerini kullandı.

26.02.2019-19:42 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-19:29) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil'e Nasıl Gömdüysek Yine Gömmeye Devam Ederiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan'da coşkulu vatandaşlara hitap etti.

İCRAATLARI ANLATTI

Konuşmasına AK Parti iktidarlarının Erzincan'a yaptığı yatırımları anlatarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni müjdeler geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında ana muhalefet partisine de eleştiriler yöneltti. 

"BİZİM ÜLKEMİZDE KÜRDİSTAN DİYE BİR YER YOK"

Muhalefetin HDP'nin güdümünde seçime gittiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim ülkemizde Kürdistan diye bir yer var mı? Şimdi soruyorum, CHP'nin, Bay Kemal'in elele, kol kola dolaştığı, sözde İYİ Parti olanlar, kolkola dolaştıkları ne diyor 'Kürdistan'da biz kazanacağız, batıda da AK Parti ile MHP'yi yok edeceğiz'. Bunlar o kadar Kürdistan meraklısıysa Kürdistan Irak'ta, oraya gitsinler!" diye konuştu.

"İNLERİNE GÖMMEYE DEVAM EDERİZ"

Türkiye'nin bir bütün olduğunun altığını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Karadeniz, Akdeniz, Güneydoğu, Ortaanadolu, Ege, Marmara, Trakya'yı toprak edinmişiz. Bu toprakları böldürtmeyiz. Bu toprakları parçalamak isteyenleri nasıl Cudi, Gabar, Tendürek, Kandil'de inlerine gömdüysek yine gömmeye devam ederiz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal