CHP'de İç Savaş Derinleşiyor! Eren Erdem'den Bomba İddialar!

'FETÖ'den aldığı belgeler' hakkında yargılanan CHP’li Eren Erdem, MİT tutanaklarını kendine CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın verdiğini ifade etti.

23.05.2018-01:10 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-09:32)

Milletvekili aday listesinde yer bulamayan Eren Erdem, CHP’de ki kirli ilişkileri ortaya seriyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve Bülent Tezcan’ı çok ağır suçlarla itham etti.

Milletvekilleri aday listesinden adını CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın çıkarttığını ifade eden CHP’li Eren Erdem, Artı TV'de bağlandığı canlı yayında MİT raporlarını da kendisine Bülent Tezcan'ın verdiğini duyurdu.

EREN ERDEM: "TUTANAKLARI TEZCAN VERDİ"

CHP’li Eren Erdem, kendisine MİT raporlarını CHP Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın verdiğini ve bu belgelerden kaynaklı 'FETÖ'den belge almakla' yargılandığını ifade etti.

Katıldığı Artı TV'deki canlı yayında kritik açıklamalar yapan Eren Erdem, "FETÖ’den belge almakla yargılanıyorum ama MİT tutanaklarını bana Bülent Tezcan verdi" diye konuştu.

"ZAMAN GAZETESİNE KILIÇDAROĞLU GÖNDERDİ"

FETÖ'nün yayın organı olan Zaman gazetesine ziyareti hakkında da açıklamalar yapan CHP’li vekil Eren Erdem, "Ben CHP medya komisyonu üyesiyim. Herhangi bir gazeteye kafama göre gitmem. Zaman gazetesine Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla gittim" şeklinde konuştu.

"TEZCAN UYGUN GÖRMEDİ"

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilleri Seçimi'nde CHP'nin aday listesinde liste dışı kalan CHP’li vekil Eren Erdem, kendisini milletvekili aday listesine Bülent Tezcan'ın almadığını açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal