Çektiği Selfiedeki Sıra Dışı Detay Görenleri Şoke Etti!

Çektiğiniz fotoğraflara saatlerce baktığınız oluyor mu? Bazı fotoğraflara bakıldığında ürpertici gerçekler ortaya çıkıyor. İşte çektikleri selfie'lerdeki detayları sonradan fark edenler...

24.08.2017-09:44 - (Son Güncelleme: 24.08.2017-09:36)

Montaj mı değil mi bilmiyoruz ama selfielere detaylı baktığınızda şaşırtan gerçeklerle karşılaşacaksınız. Bakalım siz de baktığınızda ürpertici gerçekleri görebilecek misiniz?

SELFİE NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Selfie; Kendi kendine fotoğraf çekme aslında çok da yeni bir yöntem değil. Günümüzde Obama’dan, Oscar’lı yıldızlara kadar birçok ünlünün de kapıldığı bu akım, sosyal medyada adeta fotoğraf çılgınlığına dönmüş durumda. Aslına bakarsanız; Fotoğraf teknolojisi ilk çıktığı andan itibaren insanlar kendi kendine fotoğraf çekmeyi denemiş, fakat ön kamera gibi araçlar bulunmadığı için çok başarılı olamamış ve kendilerini güzel göstermeyi başaramamışlardı.

ÇEKTİĞİ SELFİEDEKİ TÜYLER ÜRPERTİCİ DETAYI SONRADAN FARK ETTİ!

Belki de 2014 Oscar töreninde, ünlü oyuncu Ellen DeGeneres’in diğer oyuncular ile çektiği selfie pozu geceye damgasını vurmuş ve sosyal medyada paylaşım rekorları kırmış olmasaydı birçoğumuz hala fotoğraf çekilmek için başkalarına ihtiyaç duyuyor olacaktık. Obama’dan, Oscar’lı yıldızlara kadar birçok ünlünün de kapıldığı bu akım, sosyal medyada adeta fotoğraf çılgınlığına dönmüş durumda. Siz de sosyal medyada güzel kareler paylaşmak istiyorsanız, iyi bir selfie için nelere dikkat edilmesi gerektiğini okumalısınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal