Bakan Albayrak ile Eşine Çirkin Paylaşım! 2 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'ın çocuk mutluluğuna sosyal medyada yapılan çirkin paylaşımlarla alakalı İstanbul'da gözaltına alınan iki şahıs adliyeye sevk edildi.

02.07.2020-10:57 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-11:37) Bakan Albayrak ile Eşine Çirkin Paylaşım! 2 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Sosyal medya üzerinden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve ailesini hedef alan hakaret barındıran paylaşımlar sebebiyle İstanbul'da yakalanan iki zanlı adliyeye sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sosyal medyada Bakan Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ı hedef alarak hakaret içeren yorumlarla ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde yakalanan 2 zanlının emniyetteki işlemleri sonlandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ar-Ge Bilgi İşlem Büro Amirliğinde işlerini tamamlayan zanlı Mehmet Fatih K. (26) ile Muammer K. (42) Çağlayan Adliyesine sevk edildi.

Zanlıların karakoldaki ifadelerinde, yaptıkları paylaşımlarından pişman olduklarını Berat Albayrak ile karısı Esra Albayrak'tan özür dilediklerini belirttikleri aktarıldı.

Diğer taraftan soruşturma çerçevesinde kendileriyle ilgili yakalama kararı alınan 8 şahıstan yedisinin yakalandığı, yaşı küçük zanlının Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiği, dört zanlının da geçtiğimiz gün karakoldaki işlemlerinden sonra serbest bırakıldığı belirtildi.

Öteki zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal