Altunizade Metrobüs Durağındaki Yoğunluk Vatandaşları Çileden Çıkardı

Altunizade metrobüs durağında yaşanan aşırı yoğunluk İstanbulları adeta çileden çıkardı. Vatandaşlar İBB yönetimine çözüm bulunması ise çağrıda bulundu.

02.10.2019-10:22 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-12:49)

Altunizade metrobüs durağında sık sık yaşanan aşırı yoğunluk sebebiyle vatandaşlar araçlara binmekte güçlük yaşıyor.

Altunizade'de vatandaşların metrobüse ulaşımını sağlayan üst geçit ve metrobüs durağında pazartesi ve dün yaşayan yoğunluk, bugün de aynı şekilde sürdü. 

İşe ve okula gitmek için metrobüs hattını kullanan İstanbullular, üst geçitte ilerlemekte güçlük yaşarken, duraklardaki kalabalık sebebiyle araçlara binmekte güçlük çekti. 

Aşırı yoğunluktan dolayı metrobüse binemeyen vatandaşlar şu yorumlarda bulundu:

-Yetkililerden seferlerin artırılmasını rica ediyoruz. Bayan olarak da çok ciddi sıkıntı yaşıyoruz, binmek mümkün değil. 

-Metrobüs yolculuğum bir buçuk saat sürüyor. Aşırı kalabalık.

-Aslında metrobüs çok güzel bir oluşum aracı. Ama Altunizade gibi duraklarda sabah ve akşam iş saatlerinde çok yoğunluk oluyor. 

-Metrobüs yoğunluğuna çare bulmak lazım. Oturacak yeri bırakın, gidecek yol yok. 

İBB YOĞUNLUĞU ÖNLEYEMEDİ

Metrobüsteki yoğunluğun "artan metro seferlerinden dolayı" olduğunu açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sözcüsü Murat Ongun, "Yarından (bugün) itibaren her metro seferi için Söğütlüçeşme’den 3 boş metrobüs Altunizade durağına gönderilecektir" şeklinde bilgilendirme yapmıştı. 

Ancak İBB'nin "aldığı önlemlerin" yoğunluğu azaltmadığı gözlendi.

EKREM İMAMOĞLU İSE FRANSA'DA

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da meydana gelen 5,8'lik depremde hükümet ile koordineli şekilde çalışmak yerine davet krizi çıkartan İmamoğlu bu kez Paris'te görüntülendi.

Uluslararası bir zirve için Fransa'da bulunuduğunu belirten İmamoğlu, Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya'nın mezarlarına yaptığı ziyaretleri ise sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaştı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

İmamoğlu'nun bu paylaşımına vatandaşlar ''İstanbul'dan başka her yerdesiniz'' şeklinde yorum yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal