Ali Babacan: 17-25 Aralık Mini Darbe Teşebbüsüydü

Ali Babacan katılmış olduğu bir programda, "17-25 Aralık mini darbe teşebbüsüydü; ama o dosyaların yeniden incelenmesinde fayda var." dedi.

08.07.2020-01:30 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-10:05) Ali Babacan: 17-25 Aralık Mini Darbe Teşebbüsüydü

AK Parti’de Bakanlık yaptığı dönemde 17-25 Fetö yargı darbesi teşebbüsü için “yargı kullanılarak darbe teşebbüsü yapıldı” diyen Ali Babacan, kendi partisini kurduğunda geçmiş söylemlerini unutup “minik bir darbeydi” ifadesini kullandı.

Medyascope’da Ruşen Çakır’a konuşan Babacan, "Yargı ve polis teşkilatına nüfuz etmiş bir grubun belli dosyaları uzun zamanca bekleterek o günkü iktidara yönelik minik bir darbe teşebbüsüydü. Ancak o dosyaların bir noktada tekrar incelenmesinde de bir fayda görürüm doğrusu" ifadelerini kullanarak adeta pes dedirtti.

BABACAN, OY TOPLAMAK İÇİN HER YOLU DENİYOR

Hafta sonu uygulamaya konan alkol zamları Ali Babacan'a soruldu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın gündeminde alkole gelen zamlar vardı.

Medyascope'tan Ruşen Çakır'ın sorularını cevaplayan Babacan, uygulanan son alkol zamlarına tepkisini gösterdi.

Yeni gelen Özel Tüketim Vergileriyle (ÖTV) alakalı soruyu cevaplayan Babacan zamları oldukça yüksek bularak ülkemizi komşu ülkelerle kıyasladı.

Babacan "Alkollü içkilerdeki vergi kopmuş gitmiş durumda, kabul edilebilir değil. Komşularımızda yarı fiyatına, üçte bir fiyatına alkol satılıyor. Türkiye'de bu vergilerin yüksek olması kaçakçılığı doğuruyor" diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal