AK Parti'nin İstanbul Adayı Binali Yıldırım'dan İlk Açıklama

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım'dan ilk açıklama geldi. Yıldırım, "Ben İstanbul'da Binali Yıldırım oldum" diyerek, "Hepinize borcum var. Şimdi bu borcu ödemeye geliyorum" dedi.

29.12.2018-17:36 - (Son Güncelleme: 29.12.2018-17:27) AK Parti'nin İstanbul Adayı Binali Yıldırım'dan İlk Açıklama

AK Parti'nin 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde yarışacak adaylarını tanıttığı törende sahneye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul adaylarının Meclis Başkanı Binali Yıldırım olduğunu duyurdu.

BİNALİ YILDIRIM GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın adını açıklamadan önce bir tanıtım videosu yayınlandı. Yıldırım, kendisi için yapılan videoyu seyrederken gözyaşlarına hakim olamadı.

"BEN İSTANBUL'DA BİNALİ YILDIRIM OLDUM"

Konuşma yapmak için sahneye gelen Yıldırım, "Çiçeği altın yıldız, suyu telli pulludur. Ay ve güneş baştan iki İstanbulludur. Fatih'in fethettiği İstanbul, Sinan'ın süslediği İstanbul, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtardığı İstanbul, Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı İstanbul. Rabbime şükürler olsun. Tekrar beraberiz, tekrar birlikteyiz. Topal Dursun'un ve Bahar Hanım'ın oğlu Binali, babam beni okuyayım diye İstanbul'a gönderdi, Kasımpaşa'ya. Çok çabaladım. Burada ortaokulu bitirdim, lise bitirdim, üniversite bitirdim, meslek sahibi oldum. Burada aile babası oldum. Bu kentte milletvekili oldum. Ben İstanbul'da Binali Yıldırım oldum.

"BU BORCU ÖDEMEYE GELİYORUM"

Benim bu güzel kente daha çok hizmet borcum var. Her gün metrobüsle ekmeğinin ardına düşen kardeşime borcum var. Her sabah okul yoluna giden çocuklara, gençlere borcum var. Hem çalışıp hem evini dirlik düzen içerisinde tutan kadınlara, annelere borcum var. Yaşamını bu ülkeye adamış amcalara, teyzelere, yaşlılara borcum var. En güzel şeyleri hak eden gazilere, engellilere, hastalara borcum var. Hepinize borcum var. Aday arkadaşlarımla takım arkadaşlarımla birlikte şimdi bu borcu ödemeye geliyorum." sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal