AK Partili Nurettin Canikli'den Ekrem İmamoğlu'na: Beyni Bu Milletin Emrinde Değil

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na çok sert sözlerle yüklendi. Ortada bir Pontus projesi olduğunu söyleyen Canikli, "Beyni bu milletin emrinde değil, çıkıp bunu dahi söylemiyor" dedi.

04.06.2019-16:49 - (Son Güncelleme: 04.06.2019-16:51)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun Belediyesi tarafından yapılan bayramlaşma etkinliğinde 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimi ile alakalı açıklamalar yaptı. Canikli, Giresunluların İstanbul'da nüfus yoğunluğuna dikkat çekerek, Giresun'un milli kahramanı Topal Osman Ağa'dan örnek verdi. Canikli, "Topal Osman Ağa'nın Kurtuluş Savaşı yıllarında Pontuslulara karşı, bu bölgeyi Pontuslulaştırmak isteyenlere karşı verdiği mücadelenin bir benzeri şimdi gene biz torunları tarafından bu mücadelenin verilmesiyle karşı karşıyayız. Daha doğrusu bu şekil bir yükle, böyle bir sorumlulukla karşı karşıyayız. O zaman Topal Osman Ağa hangi amaçla kime karşı bu mücadeleyi yapmışsa şimdi de aynı hain projeyi hayata geçirmek isteyenlere karşı o projeyi inşallah biz sekteye uğratmak için Giresunlular olarak bu çalışmayı yapacağız" dedi.

Projenin ayrıntısında CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun olduğunu söyleyen Canikli, şöyle devam etti:

"Yani hiç gerçekle ilgisi olmayan yönünü, olmayan daha doğrusu yönünü cilalayıp, parlayıp, kamuoyuna aktardılar, yansıttılar ve kamuoyunu ikna etmeyi de belli oranda başarılı oldular. Fakat artık tüm o ilk andaki şaşkınlık, karışıklık ortadan kalkınca, ne olup bittiğini halk sorgulamaya başlayınca gerçeklerle yüz yüze geldik, herkes geldi, gelmeye başladı. Artık onların özel yetiştirilmiş, bu amaç için koçbaşı olarak kullanılmak üzere yetiştirilmiş özel bir proje olduğu bugün ayan beyan ortada."

"İMAMOĞLU'NUN BEYNİ BU MİLLETİN EMRİNDE DEĞİL"

İmamoğlu'na sert şekilde yüklenen Canikli, "Beyni bu milletin emrinde değil, çıkıp bunu dahi söylemiyor. Olur mu öyle şey, ben her şeyimle Türk halkına aitim demiyor, diyemiyor. Yalnızca bu meseleyle alakalı sorulan soruları geçiştirerek, olayı örtmeye çalışıyor" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal