AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, Beylikdüzü'ne Metro Müjdesini Verdi

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, Beylikdüzü'nde vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

09.03.2019-16:07 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-15:58) AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım, Beylikdüzü'ne Metro Müjdesini Verdi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a dek yeşil vadi koridorunu yapıyoruz. Her şey gelecek nesiller için, bunun için uğraşıyor, çabalıyoruz." dedi.

"AK PARTİ ÇÖZER"

Yıldırım, Beylikdüzü'ndeki Işıldak Kültür Sarayı'nda, Doğu ve Güneydoğu kanaat önderleriyle bir araya geldi. Toplantıda açıklamalar yapan Yıldırım, Beylikdüzü'nün, İstanbul'un son senelerde gelişen bir ilçesi olduğunu söyleyerek, "Beylikdüzü, şöyle yeşil böyle yeşil, göklere uçuruyorlar. Ben gelirken yeşillik göremedim. Siz gördünüz mü? Binalardan başka bir şey yok. Yakuplu'da yeşil alan hasreti var mı? Kim çözer? AK Parti çözer." dedi.

"BEYLİKDÜZÜ'NE METRO GELECEK"

Yıldırım, Beylikdüzü'nün de diğer ilçeler gibi ulaşım problemi olduğunu söyleyerek, sözlerine şöyle devam etti:

"Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a dek yeşil vadi koridorunu inşa ediyoruz. Her şey gelecek nesiller için, bunun için uğraşıyor, çabalıyoruz. İstanbul sıradan bir kent değil, Türkiye'nin özeti ve üreten şehridir. İstanbulsuz Türkiye düşünülemez. Bunun için İstanbul Hazreti Peygamberimizin müjdelediği, Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği, Mimar Sinan'ın süslediği, Gazi Mustafa Kemal'in işgalden kurtardığı, 1994'te Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı bir kenttir. Şimdi İstanbul, Cumhuriyet'imizin 100. senesine giderken yeni bir rekora hazır mısınız? 31 Mart'ta genç, yakışıklı başkanımız Mehmet Necati Işık'ı başkan yapıyor muyuz? Bu arada beni de unutmayın."

Yıldırım, Kürt vatandaşların oyları üstünden "alış-satış yapanlara" en güzel yanıtı Beylikdüzü'nün vereceğini söyleyerek, "Beylikdüzü, 31 Mart'ta tüm bu hayal kuranların hayalini yıkacaktır." açıklamasını yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal