Başarılı İş Adamları Ödüllerini Binali Yıldırım'dan Aldı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İstanbul Ekonomi Kulübü'nün hazırladığı organizasyonda Ataşehir’de iş adamları ile buluştu.

08.03.2019-20:11 - (Son Güncelleme: 08.03.2019-20:05) Başarılı İş Adamları Ödüllerini Binali Yıldırım'dan Aldı

Yerel seçim takviminin giderek yaklaştığı günlerde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ataşehir’de düzenlenen yemekli toplantıda İstanbul Ekonomi Kulübü’nün konuğu oldu.

YILDIRIM'DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

Her sektörden iş ve meslek insanın bir arada olduğu toplantıda iş dünyasıyla bir araya gelen Yıldırım, iş dünyasına ve İstanbullulara önemli mesajlar verdi. Konuşmasında “Ataşehir, finans merkezi olarak planlanan bir yer. Sadece finans merkezi değil aslında Ataşehir Anadolu Yakası'nın bir cazibe merkezi olacak. Bugün yaşadığımız trafiğin kaynağı nedir biliyor musunuz? Burada oturan insanların 3'te 2'sinin Avrupa Yakası'na gitme ihtiyacı. Halbuki biz iki yakayı kendi içinde zenginlik noktaları oluşturarak tutabilirsek trafik doğal olarak rahatlayacak. Onun için Ataşehir'in de bir AKM'si olacak. Atatürk Kültür Merkezi gibi Anadolu Kültür Merkezi'ni de aynı kapsamda büyük merkezi de buraya yapacağız" diyen Yıldırım, iş adamlarına hedeflerinin hep ileriye yönelik ve uzun soluklu olmasını tavsiye etti.

ÖDÜLLERİ BİNALİ YILDIRIM VERDİ

Binali Yıldırım programın sonunda Yaren Filtre Yönetim Kurulu başkanı Selahaddin Özen’e ve İkram Turizm yönetim kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İbrahim Çetin’e, başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi. Ekonomi Kulübü İstanbul Genel Başkanı Servet Keskin de yaptığı konuşmada, Ekonomi Kulübü hakkında bilgi vererek misafirlere teşekkür etti.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal