Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan, Yeni Parti Kararını Kaz Dağları'nda Vermiş

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın parti kurma fikrini Kaz Dağları'na gittikleri tatilde görüştükleri iddia edildi. Ancak yapılan görüşmelerden uzlaşı çıkmayınca Babacan ve Davutoğlu ayrı ayrı parti kurmaya karar vermiş.

27.02.2019-14:31 - (Son Güncelleme: 27.02.2019-14:24) Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan, Yeni Parti Kararını Kaz Dağları'nda Vermiş

AK Parti'nin küskünlerinden Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın, yeni parti girişimlerinde bulunacakkları söylentisi gündeme bomba gibi düştü. İkilinin bu düşünceyi ilk olarak, ailecek gittikleri Kaz Dağları'ndaki gezide gündeme taşıdıkları iddia ediliyor.

'AYRI AYRI PARTİ KURACAKLAR' İDDİASI

İkilinin, güç birliği yaparak parti kuracağı tahmin edilirken alınan son iddia, kulisleri iyice hareketlendirdi. Söylentiye göre; Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan, beraber parti kurmaktan vazgeçti, ayrı ayrı parti kurma kararı verdi.

TATİLE ÇIKMIŞLARDI

Davutoğlu ve Babacan, yaz tatilini beraber geçirmiş ve Kaz Dağları'nda ailece geziye gitmişlerdi. İkilinin, parti kurma düşüncesine burada sahip olduğu düşünülüyor.

"İSTER 35, İSTER 55 ALSIN KURACAĞIZ"

AK Parti'nin eski önde gelen kişilerinin kuracağı partiye liderlik edeceği ifade edilen eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yol arkadaşlarına, "AK Parti ister yüzde 35, ister yüzde 55 oy alsın, biz yola çıkıyoruz" dediği iddia edildi.

AK PARTİLİ VEKİLLERLE DİRSEK TEMASINDALAR

Yeni parti hareketinin, AK Parti'den 10 milletvekiliyle dirsek temasında olduğu da gelen bilgiler arasında.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal