Adnan Oktar'ın 30 Yıllık Kediciği Her Şeyi Anlattı

Adnan Oktar örgütünün üst düzey yöneticilerinden olan ve 30 yıldır Oktar'ın yanında olan Ayça Pars tahliye edilmişti. Pars'ın örgütün tüm bilgileri ile alakalı 120 sayfa ifade verdiği öğrenildi.

15.09.2018-11:03 - (Son Güncelleme: 15.09.2018-10:52) Adnan Oktar'ın 30 Yıllık Kediciği Her Şeyi Anlattı

Adnan Oktar'ın 30 senedir yanında olan ve ekibin üst idarecisi 'bacılar' ekibinde olan Ayça Pars tahliye edildi. Pars'ın etkin pişmanlıktan yararlanmak istemesi ardından soruşturma çerçevesinde ikinci defa ifadesi alındı. Mali Şube Müdürlüğü'nde 7 gün süresince 120 sayfa civarı ifade veren Pars'ın, örgütle alakalı çok önemli ayrıntılar verdiği bildirildi. Pars'ın haricinde tutuklanan kişiler içinde olan Avukat F. D.'nin de itirafçı olduğu ve tahliye olduğu bildirildi.

120 SAYFA İFADE DE ÖRGÜTÜN HER ŞEYİNİ ANLATTI

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, soruşturmayı yapan savcının emri ile İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü birimleri, Pars'ın tekrar ifadesini aldı. Adnan Oktar ekibine 30 sene önce dahil olan ve 'bacılar' ekibine dek yükselen Ayça Pars, polise 7 gün içinde 120 sayfa kadar ifade verdi. Adnan Oktar'ın sırlarını bilen yakınlarından biri olan Pars, örgütün bütün kirli ilişkilerini de polise aktardı.

KANALIN DİJİTAL YAYIN SORUMLUSUYDU

Ayça Pars'ın yaklaşık 30 sene önce İstanbul'a yakın bir yerdeki yazlıklarına giden Adnan Oktar tebliğ ekibindeki kişiler tarafından kandırılarak örgüte dahil oldığu bildirildi. Adnan Oktar ekibinin A9 TV kanalı ile dijital yayın sorumluluğunu da yapan Ayşe Pars, örgütün üst idareci grubu olan 'bacılar' ekibine dek yükseldi.

30 YIL SONRA AİLESİNİN YANINA DÖNDÜ

İtirafçı olarak etkin pişmanlıktan yararlanan ve tutuklu olduğu cezaevinden tahliye olan Ayça Pars, örgütün görüşmesine izin vermediği annesiyle de 30 sene aranın ardından ailesinin yanına gitti.

TAHLİYE EDİLEN İKİNCİ KİŞİ AVUKAT OLDU

Pars'ın haricinde tutuklanan kişiler arasında olan Avukat F. D. 'in de itirafçı olduğu bildirildi. Tekrar ifadesi alınan Doğan'ın da polise örgütle alakalı ayrıntılar verdiği bildirilirken, Pars'ın ardından tahliye edilen ikinci kişi olduğu öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal