Adalet Bakanlığı'nın Nakil Atama Sistemi Çöktü

Adalet Bakanlığı açıkladığı bir duyuru ile CTE'nin nakil atama sisteminde bir problem olduğunu bildirdi. Sorunun en kısa sürede çözüleceği açıklandı.

27.06.2018-12:13 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-12:03) Adalet Bakanlığı'nın Nakil Atama Sistemi Çöktü

Adalet Bakanlığı CTE'nin resmi internet sayfası üstünden bir açıklama yayımladı. Açıklanan duyuruda Nakil Atama Sisteminde bir problem meydana geldiği ve bu problemin giderilerek nakil sonuçlarının hangi tarihte personele açıklanacapı bildirildi.

Buna göre Adalet Bakanlığı CTE'den açıklanan duyuruya göre atama neticelerinin en son 29.06.2018 tarihinde saat 19:00’a dek açıklanması düşünülüyor.

ADALET BAKANLIĞINDAN YAYIMLANAN DUYURU

Norm ve Atama Sistemi (NAS) çalışmalarında sistemden meydana gelen teknik problemlerden sebeple gecikme olmuş olup, teknik problemler giderildiğinden bu haftadan itibaren çalışmalar bitirilerek atama sonuçlarının en son 29.06.2018 tarihinde saat 19:00’a dek teşkilata açıklanması düşünülmektedir.

Kurum birinci ve ikinci müdürleri ile denetimli serbestlik müdürü ve denetimli serbestlik müdür yardımcılarının atamaları ile alakalı çalışmalar ise sürmekte olup, sonuçların en son temmuz ayının ilk haftası duyurulması düşünülmektedir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal