6 Yaşındaki Oğlunu Döverek Öldüren Cani Babanın İfadesi Ortaya Çıktı

Hatay'da dersini yapmadığı gerekçesiyle 6 yaşındaki oğlunu döverek öldüren cani babanın ifadesi ortaya çıktı. Cani adamın verdiği ifadede oğlunu süpürgenin demir sapı ile dövdüğünü sonra kalp masajı yaptığını söylediği öğrenildi.

13.01.2019-12:16 - (Son Güncelleme: 13.01.2019-12:08) 6 Yaşındaki Oğlunu Döverek Öldüren Cani Babanın İfadesi Ortaya Çıktı

Hatay ili İskenderun ilçesinde bir baba oğlunun merdivenden düştüğünü söyleyip hataneye götürmüştü. Hastanede çocuğun dövülerek öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Çocuğunu canice öldüren babanın verdiği ifade ise kan dondurdu. Edinilen bilgilere göre Mehmet Ali Yılmaz ifadesinde oğlunu ödev yapmadığı için süpürgenin demir sapı ile öldüresiye dövdüğünü itiraf etti. Baba gözaltına alınırken çocuk, olaydan 4 gün sonra tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Cani babanın, oğluna kalp masajı yaptığını söyleyerek, "Oğlum yere düşüp hareketsiz kalınca, korkup ona kalp masajı yaptım. Ancak hiç hareketlenmedi. Bunun üzerine kucağıma aldım. Kusmaya başladı sonra 112 geldi hastaneye götürdüm. Orada korkup dövdüğümü söylemeyip merdivenden düştü dedim. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Bu arada, zanlının eşi, diğer çocuğu ve annesinin de ifadeleri alındı. Yapılan görüşmelerde zanlının eşine ve diğer çocuklarına da sürekli şiddet uyguladığı, eşinin de bu yüzden ondan ayrıldığı belirlendi.

Annesinin alınan ifadesinde de oğlunun kendisine şiddet uyguladığını söylediği öğrenildi. Zanlının ayrıca 10'a yakın suç kaydı olduğu, eski eşini tehdit ederek çocuklarının velayetini aldığı belirlendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal