Gülşen Kendisini Eleştirenlere Sahnede Göndermeli Şarkı Söyleyerek Karşılık Verdi: Namuslu Görünmek Kimlere Kalmış!

Ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün verdiği konserde seslendirdiği şarkıyla aylardır kıyafetini eleştirenlere yanıt verdi. İşte o detaylar...

17.02.2022-11:24 - (Son Güncelleme: 17.02.2022-14:05)

Son zamanlarda dillerden düşmeyen ünlü şarkıcı Gülşen, sesi ve seslendirdiği şarkıların yanı sıra yaşanan kıyafet polemikleriyle gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı sahnede giydiği iddialı kıyafetleri nedeniyle topa tutulan Gülşen, bazı kesimler tarafından eleştirilirken bazı kişiler tarafından da destek görmüştü. Hakkında çıkan kötü haberlere aldırmayan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla da eleştirilere her zaman açık olduğunu fakat hakarete varan ifadelerin yer almaması gerektiğini vurgulamıştı. Güzle şarkıcı Gülşen, herkesin kendi nasıl istiyorsa öyle olması gerektiğini vurgulayarak, tercih ettiği sahne kıyafetlerine kaldığı yerden giymeye devam etmişti. Önceki gün yine efsanevi bir konsere imza atan başarılı şarkıcı, usta sanatçı Sezen Aksu'nun şarkısını seslendirdi. Namus isimli şarkıyla yapılan eleştirilere ve hakaretlere yanıt veren ünlü şarkıcı sosyal medyaya yine damga vurdu.

ÜNLÜ ŞARKICI YİNE OLAY OLDU

Sahne kıyafetleri nedeniyle haftalarca gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Gülşen, önceki gün yine iddialı ve muhteşem bir sarı elbiseyle sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, Sezen Aksu'nun Namus isimli şarkısını da okudu. Namus şarkısını bitirdikten sonra kendisini izlemeye gelen hayranlarıyla da konuşan ünlü şarkıcı; ''Arkadaşlar, ülkemizin şarkısı olabilir bu şarkı. Gerçekten bu şarkıyı ülkemizin şarkısı ilan ediyorum. Namuslu görünmek kimlere kalmış diyerek buraya nokta koymak istiyorum'' diyerek kendisini yerden yere vuran birçok ünlüye de gönderme yaptı. Gülşen'in konsere damga vuran bu sözlerinden sonra yine bir şey tartışma yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu oldu.

gülşen

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal