Güldür Güldür Show'da Herkesin Yüzünü Güldüren Erdem Yener’in En Acı Günü!

Ünlü oyuncu Erdem Yener aldığı acı haberi sosyal medya hesabından yakınlarına duyurdu. İşte habere ilişkin o detaylar…

04.02.2022-16:24 - (Son Güncelleme: 04.02.2022-16:24) Güldür Güldür Show'da Herkesin Yüzünü Güldüren Erdem Yener’in En Acı Günü!

Televizyon ekranlarının en sevilen komedi programlarından biri olan Güldür Güldür Show, yıllardır Show TV ekranlarında yer almaya devam ediyor. Ekran başındaki izleyicileri doyasıya güldüren ve her hafta yayınlanan yeni bölümüyle yeni olayları ele alan Güldür Güldür Show, işlediği gerçek hayattan hikayeler ve birbirinden yetenekli oyuncu kadrosuyla ekran başındaki izleyicileri showa kilitleyen Güldür Güldür’ün eski oyuncusu Erdem Yener’den kötü haber geldi. Yer aldığı dizi ve filmlerde göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla adından başarıyla bahsettiren ünlü oyuncu, annesinden aldığı haberle adeta yıkıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdem Yener, annesi Ayşe Yener’in kaybıyla sarsıldı. Yaşadığı büyük üzüntüyü yakın dostlarına ve sevenlerine duyuran ünlü oyuncuya anında taziye mesajları ve yorumları yağmaya başladı.

YENER: DÜN GÜZEL ANNEMİ TOPRAĞA VERDİK

Ekran başındaki izleyicileri her daim güldüren ünlü oyuncu Erdem Yener, 2013 ila 2016 yılları arasında Güldür Güldür Show’da yer almış ve birçok izleyicinin kahkahasına dahil olmuştu. Oyunculuk kariyerinde göstermiş olduğu performansla isminden her zaman başarıyla bahsettirmiş olan ünlü oyuncunun annesi Ayşe Yener’den aldığı acı haber, dünyasının başına yıkılmasına neden oldu. Yener Instagram hesabından duyurduğu kötü haberle; ‘’Dün güzel annemi toprağa verdik. Arayan soran herkese kendim ve ailem adına teşekkür ederim. Herkese sağlıklı ömürler dilerim’’ yazarak sevenlerinin ve yakın dostlarının yüreğini sızlattı. Uzun zamandır projelerde yer almayan ünlü oyuncunun, annesinin kaybından sonra nasıl olduğu ise henüz bilinmiyor.

erdem yener 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal