Guardiola'dan Bjelica'ya Övgü!

Fenerbahçe'nin yeni hoca adayı olarak gündeme gelen Nenad Bjelica'ya Pep Guardiola'dan övgü dolu sözler geldi. Hırvat hocanın Dinamo Zagreb'le Atalanta'ya karşı alınan zafer Guardiola'nın takdirini toplamıştı.

29.04.2020-17:23 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-17:21) Guardiola'dan Bjelica'ya Övgü!

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki teknik patron adayı Nenad Bjelica için Pep Guardiola'nın övgü dolu cümleleri dikkat çekiyor. Avrupa futbolunun başarılı hocalarından Guardiola, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde karşılıklı rakip oldukları Bjelica'lı Dinamo Zagreb'i çok beğendiğini belirtmişti.

Özellikle Dinamo Zagreb'in sezonun flaş ekibi Atalanta'yı 4-0 yenmesi UEFA'da bile yer verilirken Guardiola, Bjelica'nın çabasına dikkat çekmişti.

Bjelica ile rakip oldukları karşılaşmalarda da samimi görüntüler sergileyen Pep Guardiola beğendiği bir hoca olduğunu belirtmişti. Manchester City'nin hocası Bjelica'nın takımını ve tarihi Atalanta galibiyetini şu şekilde tarif ediyor:

"Arkada 5'li gibi durdular ama rakibe 4 gol attılar. Birçok varyasyonu olan bir takım. Formasyonlarını değiştirebilen bir takım. Biz de bu formasyonlarına takılı kalmadan hazırlanmalıyız. Güçlü bir takım. Özellikle orta sahada presli ve agresifler. Hücumda da merkez forvetleri agresif, presli. Ayrıca bir diğer önemli özellikleri; hızlı oyuncularla çok iyi kontra ataklara çıkıyorlar. Zor ve odaklanılması gereken bir rakip."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal