Guardiola: 'Liverpool Her Maçı Son Maçıymış Gibi Oynadı'

Manchester City’nin İspanyol hocası Pep Guardiola, Liverpool'un şampiyonluğunu tebrik ederken, kendi kulübü ile ilgili de öz eleştiri yaptı.

26.06.2020-10:46 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-10:44) Guardiola: 'Liverpool Her Maçı Son Maçıymış Gibi Oynadı'

Chelsea, Premier Lig'in 31. haftasında sahasında ağırladığı Manchester City'i 2-1 yenmiş. Bu sonuçla beraber Liverpool, lig şampiyonluğunu kesinleştirmiş oldu.

Maçın bitiminde açıklamalarda bulunan Manchester City Teknik Patronu Pep Guardiola, Liverpool'un şampiyonluğunu tebrik ederken, onlar kadar isteğe sahip olmadıklarını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"Kısa sürede 8 şampiyonluk kazandık ve bu ülkede daha önce olmamış bir şeyi gerçekleştirdik. Bu kupaları kazandıktan sonra belki de Liverpool ile aynı tutkuya sahip değildik. İlk iki yıldaki kadar tutarlı olamadık. Liverpool, Şampiyonlar Ligi'ni kazandı ve özgüven depoladı. Çıktıkları her maçı son maçları gibi oynadılar. Biz bunu yapamadık.”

'TEBRİK EDERİM'

“Geçirmiş oldukları harika sezon için Liverpool'u tebrik ederim. Hala oynayacağımız 5-6 maçımız var. Ligde ikinci olduğumuzu unutmamalıyız. Bu yüzden birçok takımdan daha iyiyiz.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal