GS TV spikeri Serbay Şenkal, Rasim Ozan Kütahyalı'yı eleştirdi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Beyaz TV'de yayınlanan programda Rasim Ozan Kütahyalı ile yaşadığı polemik büyük yankı uyandırmıştı. Yaşananlardan sonra GS TV spikeri Serbay Şenkal, Rasim Ozan Kütahyalı'yı eleştiren paylaşımda bulundu.

24.05.2022-14:13 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-14:25)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün akşam Beyaz Tv canlı yayınının konuğu oldu. Program taraftarlar tarafından çok büyük ilgi gördü. Canlı yayında Rasim Ozan Kütahyalı ile Ali Koç'un yaşadığı tartışma ise geceye damga vurdu. Ali Koç'un, Kütahyalı'ya 'Futbolda temizlik lazım. İnşallah Allah senin gibileri de basından temizler' sözleri gündem olmuştu. Yaşananlardan sonra GS TV spikeri Serbay Şenkal'ın, Rasim Ozan ile ilgili açıklamaları taraftarların dikkatini çekti.

Yaptığı paylaşım çok konuşuluyor

Serbay Şenkal yaptığı paylaşımda, 'Rasim Ozan Kütahyalı ile program yapmak hakikaten büyük sabır gerektiren bir hadise. Ayrıca taraftarı ve profesyoneli olduğum camiam ile anılması büyük bir dezavantaj, hatta utanç vesilesi kanımca!' ifadelerine yer verdi.


Fenerbahçeli taraftarların beğenisini kazandı

Serbay Şenkal'ın yaptığı paylaşım taraftarlardan büyük beğeni kazandı. Özellikle Fenerbahçeli taraftarların da paylaşıma olan yoğun ilgisi dikkat çekti. GS TV spikeri Şenkal daha önce ise Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler ile ilgili olarak 'Türk futbolu çok önemli bir oyuncu kazanacak. Fenerbahçe'yi de bu bağlamda tebrik etmek lazım.' övgüsünde bulunmuştu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal