Fenerbahçe Başkanı Ali Koç takımda kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in takımdaki geleceği hakkında konuştu! Mesut Özil takımdan ayrılacak mı?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transferiyle tüm dünyada büyük ses getiren ancak geçtiğimiz haftalarda takımda kadro dışı bırakılan Mesut Özil’in menajeriyle önümüzdeki günler içerisinde takımdaki geleceği hakkında görüşeceklerini açıkladı.

24.05.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-09:34)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç’un Beyaz TV ekranlarında Derin Futbol programına konuk olarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Başkan Koç, canlı yayında yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transferiyle tüm dünyada büyük ses getiren ancak takıma katıldığı dönemde büyük bir hayal kırıklığı yaşatan kadro dışı konumdaki Mesut Özil hakkında söylediği sözlerle taraftarları ekrana kilitledi.


Mesut Özil hakkında konuştu!

Geçtiğimiz haftalarda takımda kadro dışı bırakılan Mesut Özil’in merakla beklenen takımdaki geleceği ile ilgili olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beyaz TV ekranlarında yaptığı açıklamalarda ;

‘ Mesut Özil'in menajeriyle bugün konuştuk. İki tarafın da hayırlısı neyse, o yapılmalı. Görüşmeler sonucu neyin hayırlı olacağına karar vereceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında şampiyon olmaktan başka derdimiz yok. Geçmişe dönsek, Mesut'u yine alırdım. Bu transferde iki taraf da çok arzuluydu. Arsenal'dekine çok düşük maaş alacaktı. Bonservisi yoktu. Mesut Özil gibi dünya yıldınız kim istemez. Bazen tutuyor, bazen tutmuyor. Mesut da böyle bir senaryo olsun diye gelmedi. Elinden geleni yaptı, talihsiz sakatlıklar oldu. Esas olan, kendisinin de dediği gibi Fenerbahçe. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal