Valencia, Fenerbahçe Beko ile sözleşmesi sona eren Jan Vesely ve Nando De Colo'yu transfer etmek istiyor!

Yeni sezon için EuroLeague'e katılım hakkı elde etmeyi bekleyen İspanyol ekibi Valencia Basket, Fenerbahçe Beko'daki sözleşmeleri sona eren Jan Vesely ve Nando De Colo'yu kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Yakın zamanda yıldız isimlerle ilgili önemli gelişmelerin olması söz konusu.

24.05.2022-13:02 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-17:52) Valencia, Fenerbahçe Beko ile sözleşmesi sona eren Jan Vesely ve Nando De Colo'yu transfer etmek istiyor!

Henüz resmi bir onay almamış olsa da İspanyol ekibi Valencia Basket, yeni sezonda Rus takımlarının yerine Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele etmeye hazırlanıyor. Bu anlamda bütçesini ve rekabetçi olma düzeyini arttırmak isteyen İspanyol takımı, gözünü Fenerbahçe Beko'nun yıldızları Jan Vesely ve Nando De Colo'ya dikmiş durumda.

Oyuncular için yakın temaslara başladılar

Gelen son bilgilere göre Valencia Basket'in Nando De Colo ve Jan Vesely için uzun uğraşlar verdiği ve iki yıldızı da kadrolarına katmayı çok istediği aktarılıyor. İki oyuncunun da biten sözleşmelerinden kaynaklı transferlerine öncelik verildiği aktarılıyor.

İspanyol ekibi iki oyuncu için devreye girdi.

Taraftarların sevgilisi haline geldiler

Fenerbahçe'de sözleşmeleri sona eren Jan Vesely ve De Colo performanslarıyla taraftarlardan büyük alkış aldılar. Özellikle Çek basketbolcu Vesely, uzun yıllar sarı lacivertli formayı başarıyla terletti. Pek çok önemli başarıya imza atan Vesely taraftarların büyük sevgisini kazandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal